Archipel tax advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

magazine

Het doel

Van een start-up naar een scale-up

Archipel Tax Advice is ondertussen uitgegroeid van kantoor in de Haagse Archipel tot een gazelle in de Belastingadvies branche. Inmiddels is het Hoofdkwartier verplaatst naar de Monarch Tower in het zakelijk Den Haag en is er een vestiging geopend in Maastricht. Door ambitie om grotere projecten binnen te halen is de scope iets gedraaid naar het aantrekken van Multinationals. Een serieuze doelgroep, waarbij een uitstraling van betrouwbaarheid en professionaliteit hoort.

0
Aangesloten organisaties
0
Maandelijkse bezoeken
golfbal top
golfbal midden
golfbal onder
billboard

Design

Harmonie in alle visuele uitingen

Er moest harmonie komen in alle uitingen. Maar één ding was heel belangrijk niet uit het oog te verliezen… De unieke identiteit van Archipel. De ongezouten meningen, het geloof in visuele communicatie in plaats van de standaard ellenlange financiële teksten. Dit combineerden we met de kwaliteit van de bedrijven uit de big 5. 

Beginnend met het ontwerpen van de richtlijnen hebben we herkenbaarheid gecreëerd in kleur en typografie. Verder hebben we met kleine tweaks het logo weten strak te trekken. 

Web 1920 – 17
Web 1920 – 28
Web 1920 – 23
Web 1920 – 32
Organogram
Web 1920 – 34
Web 1920 – 32

Development

Kennis delen als fundament van de website

We kwamen erachter dat de kennis van Archipel Tax Advice eigenlijk hetgeen is wat hen onderscheidt van de andere. En dit willen ze graag delen met juiste publiek. De website is daarom strategisch opgebouwd met als hoofddoel kennis delen. Hiermee geven we de indruk aan de bezoeker dat het niet de boekhouder om de hoek is.

Inforgraphics

Infographics om de content te verhelderen

De financiële wereld heeft net als elke andere branche z’n eigen vakjargon. Maar man… wat is dat lastig over te brengen op klanten waarvan de core-business ergens anders ligt. Door middel van infographics wordt dit duidelijker. Deze worden gebruikt worden in rapportages, offertes en op de website. 

Links
Middel
Rechts

Testimonial

“Whisky Friday is een creatief en servicegericht bureau. We zijn enorm trots op onze website en huisstijl, die door hen ontwikkeld is. Ze ‘bouwen’ niet alleen websites, maar denken ook echt met je mee om tot een doelgerichte website te komen. Een aanrader om met dit bureau in zee te gaan!”

Saskia Groenendijk, Communicatie manager bij Nederlandse AI Coalitie

Contact

Wil jij ook meer aandacht voor jouw iniatief?

Dat zou zomaar eens iets kunnen zijn waar wij je aan kunnen helpen. Bel naar 06 15 10 67 02 of mail Sergio voor meer informatie.

whisky friday sfeerfotos 9
Creative director
Sergio
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!