2 Seasons Beach

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

2 Seasons is een beachclub gelegen op het strand van Hoek van Holland en is het gehele jaar geopend voor de mooiste bruiloften en gezelligste bedrijfsuitjes.
Behaalde resultaten voor 2 Seasons Beach:

Uitdaging

In de winter is het rustig op het strand, maar de feesten, verjaardagen en bedrijfsuitjes blijven doorgaan. Het plan was om deze activiteiten aan te bieden om zo de leegte te overbruggen. Ze wilde meer partij-aanvragen , variërend van schoolgala’s en feesten tot vergaderingen en groepen windsurfers. Om dit te behalen was zijn gedachte om hoger in Google te komen, en alle diensten aan te bieden op een nieuwe website. Het doel was om meer klanten (groepen) te krijgen vanaf de website door top 3 posities te behalen in Google.
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996

Oplossing

Nadat wij de wensen van de klant in kaart hadden gebracht, kwamen we bij elkaar voor een brainstormsessie. Samen met de klant vormde wij een strategie. Na een grondig zoekwoordenanalyse kozen we de focus keywords waarmee we de doelgroep kunnen bereiken. Vindbaarheid was de prioriteit, met die gedachte ontworpen we de nieuwe website. Vanaf het moment dat we website live ging begonnen we met backlinken, monitoren, analyseren en aanpassen.
Case online marketing 2 Seasons Beach

Resultaat

Alle 22 zoekwoorden die wij gekozen hebben uit ons onderzoek staan stonden na 1 jaar op de eerste pagina, 16 daarvan staan in de top 3. 2 Seasons Beach is van 1000 bezoekers per maand gegroeid naar ruim 5000 bezoekers per maand!
Recente cases

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Meehelpen aan de samenleving

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!