Bird & Bird

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met een focus op het helpen van organisaties die worden veranderd door technologie en de digitale wereld.
Behaalde resultaten voor Bird & Bird:

Uitdaging

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met een focus op het helpen van organisaties die worden veranderd door technologie en de digitale wereld. Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. Bird & Bird The Hague wilde deze kennis ook delen via het internet.

Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996

Oplossing

Wij ontwikkelden Birdbuzz, een blog-website waar alle kennis gemakkelijk gedeeld kan worden. Ook ontwikkelden wij een inschrijfformulier waar bezoekers zich per interessegebied kunnen inschrijven.

Case bird buzz

Resultaat

Een website waar gemiddeld 2500 bezoekers per maand de laatste kennis en insights lezen van Bird & Bird over juridische dienstverlening.

Bird & Bird levert niet alleen juridische dienstverlening op maat aan haar cliënten, maar deelt ook kennis via tijdschriften, nieuwsbrieven, lezingen en blogs. De Nederlandse vestiging van Bird & Bird bundelt deze kennis nu op één plek: birdbuzz.nl.

Recente cases

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!