Your trusted partner in intelligence and security solutions

Services

Branding, Webflow Website

Branche

Consultancy

Opgeleverd

Webflow website

Uitdaging

Bij Birdwatcher Group staat expertise centraal; met meer dan twintig jaar ervaring in terrorismebestrijding, contraspionage en de aanpak van diverse criminele activiteiten. Echter, hun online aanwezigheid reflecteerde deze expertise niet volledig. Ze hadden een nieuwe website nodig die duidelijk hun diensten presenteerde, met een vleugje mysterie en een knipoog naar uilen.

Aanpak

Onze eerste stap was een subtiele rebranding van de huisstijl. We hebben het logo een frisse update gegeven en nieuwe kleuren en fonts geïntroduceerd die de identiteit van Birdwatcher Group versterken. Met deze vernieuwde stijl in gedachten, zijn we begonnen met het ontwerpen van een website die naadloos aansloot bij de wensen van de opdrachtgever. Bewegende beelden werden strategisch ingezet om de site dynamisch en boeiend te maken, terwijl het mysterieuze en professionele karakter behouden bleef.

Uitkomst

Het resultaat is een website die de essentie van Birdwatcher Group volledig vastlegt. De dynamische beelden en het vernieuwde design zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl de subtiele uil-elementen de unieke identiteit van de groep benadrukken. Een perfecte balans tussen professionaliteit en mysterie.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5