Waar juridische professionaliteit en moderne uitstraling hand in hand gaan

Services

Branding, Huisstijl, Marketing en strategie, Webdesign, SEO

Branche

Juridisch

Opgeleverd

Stylesscape, Huisstijl & Webflow website

In een wereld waar juridische professionaliteit en moderne uitstraling hand in hand gaan, heeft Whisky Friday de eer gehad om Croon Huith te begeleiden in hun rebranding van Croon Advocaten naar een merk dat zowel traditionele waarden als een vooruitstrevende blik uitstraalt. Met een focus op minimalisme en de kracht van een kenmerkende geel, presenteren we met trots de nieuwe, onmiskenbaar zakelijke identiteit van Croon Huith.

Uitdaging

Met de overgang van Croon Advocaten naar Croon Huith, was het noodzakelijk om een nieuwe merkidentiteit te ontwikkelen die de zakelijke essentie reflecteert, met een focus op minimalisme en herkenbaarheid. Het doel was om een website te creëren die eenvoud, duidelijkheid, en modernisering uitstraalt, essentieel voor hun professionele positionering in de juridische sector.

Aanpak

Whisky Friday heeft zich gericht op het ontwerpen van een identiteit en website die niet alleen de ernst en professionaliteit van Croon Huith weerspiegelen maar ook de toegankelijkheid van informatie vereenvoudigen. Dit zonder afbreuk te doen aan het moderne digitale imago dat vandaag de dag onmisbaar is. Met de positionering en meerdere sparringsessie hebben we een minimalistische, zakelijke stijl gecreëerd met beperkt kleurgebruik, waarbij een opvallend geel als herkenbaar element dient. Deze aanpak versterkt de professionaliteit en toegankelijkheid van informatie.

Uitkomst

De kenmerkende nieuwe identiteit en website voor Croon Huith, die onmiddellijk herkenbaar is door de minimalistische stijl en het gebruik van een specifieke geeltint, waarmee het kantoor zich professioneel positioneert in de digitale wereld.

De website (ontwikkeld met Weblow) biedt een heldere, gemakkelijk navigeerbare omgeving die zowel bestaande als potentiële cliënten aantrekt en dient als een sterke professionele vertegenwoordiging van het kantoor in het digitale tijdperk.

Het resultaat is een moderne, zakelijke website die de nieuwe merkidentiteit van Croon Huith perfect belichaamt.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5