Dutch Optics Centre: Stralend merk, een strakke website en lasers.

Services

Branding, Webdevelopment, Hos

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Website
Logo
Visuele uitingen

Uitdaging

Dutch Optics Centre is een initiatief van TNO en de TU Delft gericht op het stimuleren van de Nederlandse industrie op het gebied van optica en optomechatronica om de benutting van de Nederlandse wetenschap te vergroten door gezamenlijke R & D (research en development). Ze helpen met het produceren van opto-mechanische componenten voor zeer nauwkeurige producten zoals satellieten, telescopen, microscopen, inspectie-instrumenten.

Aanpak

De website moet voorzien zijn van de laatste ontwikkelingen die perfect aansluiten op de doelgroep en de doelstellingen van PEROSH. De website moet de vertaling zijn van hoe er in de wetenschap binnen Europa samengewerkt wordt. Dit betekent dat de persoonlijke benadering ook op de website terug moet komen.

Uitkomst

We monitoren constant de gebruikers. Dit doen we middels het meetplan en andere online tools. We vragen onszelf continue af hoe we de gebruiker een nog betere gebruikerservaring kunnen bieden. Op deze manier sturen we op het behalen van de gestelde doelstellingen en bouwen we aan een website die zo effectief mogelijk door de doelgroep te gebruiken is.

Webdesign bureau den haag
Webdesign Whisky Friday

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5