Firma Zuiver

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

Firma Zuiver is op een missie voor meer bevlogenheid bij mensen, in teams en in organisaties. Bevlogenheid staat voor het enthousiasme, bezieling en toewijding van medewerkers aan het bedrijf.
Behaalde resultaten voor Firma Zuiver:

Uitdaging

Firma Zuiver staat voor bevlogenheid in organisaties. Bevlogenheid is het enthousiasme, bezieling en toewijding van medewerkers aan het bedrijf. Dit zorgt uiteindelijk voor betere prestaties. Firma Zuiver begeleidt bedrijven door middel van het geven van trainingen en cursussen om dit te bereiken.

De uitdaging was om deze energie en bevlogenheid over te brengen aan een corporate markt. Het is namelijk als leidinggevende lastig om in een corporate onderneming aan te kondigen dat je meer bevlogenheid wil van je medewerkers aangezien je afgerekend wordt op prestatie. Aan Whisky Friday de taak om bevlogenheid over te brengen op de leidinggevenden door middel van de website en marketing.

Oplossing

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een online platform waarop de trainingen en workshops zichtbaar zijn. Deze zijn opgedeeld in 3 categorieën namelijk trainingen & workshops voor leiders, teams en organisatiebegeleiding. Hiervoor is een nieuwe taxonomie gemaakt zodat de user experience optimaal is, verder is de backend zo gebouwd dat de klant makkelijk en snel zelf trainingen kan toevoegen zonder zich druk te maken om de opmaak.

De website is gemaakt om managers die betere prestaties willen in hun organisatie enthousiast te maken voor bevlogenheid, de huisstijl, fotografie en tone of voice zijn hierop dan ook afgesteld. Verder hebben we insights (blogs) prominent toegevoegd aan de website zodat de bezoekers de verhalen en expertise van Firma Zuiver kan ervaren, dit zorgt voor een vertrouwensband met de organisatie.

Resultaat

Door het implementeren van SEO pagina’s en de structuur zijn de gemiddelde page views in een half jaar van niks naar 1500 per maand gegaan. De gemiddelde sessieduur van een bezoeker op Firma Zuiver is 3 minuten en 34 seconden waar het gemiddelde in de branche op 2 tot 3 minuten ligt, een mooi resultaat dus.
Recente cases

Honderden projecten en artikelen overzichtelijk op de PEROSH website

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!