Luc’s Design

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Luc's Design is een webshop met unieke vintage en designer items uit heel Europa. Zijn interesse in vintage en design is begonnen na een stage houtbewerking in Frankrijk.
Behaalde resultaten voor Luc’s Design:

Uitdaging

Luco is jaren een vriend van Whisky Friday, Jos heeft lang met hem gerugbyd, Amir en Tycho nog steeds. Luco heeft zijn eigen interieur webshop waar hij vintage en design meubels verkoopt. Deze items komen uit heel Europa en zijn vaak uniek en lastig te vinden. Luco had al een basic website maar het toevoegen van een nieuw product kosten hem al snel een dag, dit moest makkelijker! Hij was toe aan een volgende stap.
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996

Oplossing

We zijn begonnen met het designen van een webshop naar de wensen van Luco, deze moest een minimalistische look hebben.

In de vintage/design markt zijn er 2 groepen potentiële kopers, een deel wil direct een product kunnen kopen zonder hiervoor contact op te nemen, maar je hebt ook de mensen die van te voren nog wat advies wil of vragen heeft. Om beide groepen te kunnen bedienen hebben we er voor gekozen om de optie te geven tot direct bestellen of contact opnemen met Luco.

Omdat het om unieke producten gaat met een prijskaartje wil je zo veel mogelijk informatie geven over het product. Naast de product beschrijving, kan Luco nu ook het gewicht, dimensies, conditie, periode en designer invullen, dit gebeurd dynamisch via Woocommerce.

Om online gevonden te worden hebben we pagina’s gemaakt met biografieën over de designers die Luc’s Design aanbiedt, wanneer iemand informatie zoekt over een designer komt deze op een pagina van Luco terecht en ziet deze ook direct welke producten Luc’s Design aanbied van de betreffende designer.

Resultaat

Luco kan nu heel gemakkelijk nieuwe producten toevoegen aan de collectie, het aantal bezoekers blijft groeien en komen potentiële kopers uit alle uithoeken van de wereld op zijn website op zoek naar zijn unieke producten. Wil jij ook een webshop? Neem dan contact met ons op!
Recente cases

Honderden projecten en artikelen overzichtelijk op de PEROSH website

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.