Overzichtelijke website voor de onvergetelijke evenementen en waardevolle projecten van de maatschap.

Services

Branding, Digital design, Webdevelopment, Hosting

Branche

MKB

Opgeleverd

Website
Huisstijl
Visuele uitingen
Marketingplan

Uitdaging

Ontwikkel een website waarop de focus moet zijn op User Experience (UX) en User Interaction (UI). De funnel om een aanvraag te doen moet eenvoudig, duidelijk en snel zijn, zodat een bezoeker begrijpt wat die doet en snel door de funnel kan navigeren.

Tevens moet er maatwerk mogelijk zijn om specifieke details van nieuwe succesvolle projecten consistent te kunnen implementeren.

Aanpak

Bij het project ‘de Maatschap producties’ hebben we een gestructureerde aanpak gehanteerd. Allereerst zijn de doelen van het bedrijf bepaald en geanalyseerd. Vervolgens is er een marketingplan opgesteld en zijn er keuzes gemaakt over de sitestructuur en visuele stijl van de website. Met deze informatie is uiteindelijk de website van ‘de Maatschap producties’ ontwikkeld. Deze aanpak heeft geleid tot een succesvol resultaat dat aan de doelstellingen van het bedrijf voldoet.

Uitkomst

Een website die zeer gebruiksvriendelijk is voor bezoeker en beheerder. Content kan niet alleen snel worden toegevoegd maar ook direct worden aangevuld met de juiste SEO instellingen. Hierdoor wordt er direct gescoord in Google.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5