Maatschap Producties

Overzichtelijke website voor onvergetelijke producties van de maatschap.

Wat wij hebben gedaan:

Brand identity

We zijn begonnen met het ontwerpen van de brand identity, dit zorgt voor duidelijkheid en cohesie in toekomstige ontwerpen.

Het investeringsvoorstel bevatte veel tekst, de nadruk lag dan ook op het strak en overzichtelijk weergeven van deze tekst. Dit hebben we gedaan door het toepassen van duidelijke koppen, subkoppen en kleurstellingen. Verder hebben we nog custom icons gemaakt voor de toepassingsgebieden en bouwstenen, visuele uitingen bij tekst zorgen er namelijk voor dat de lezer meer informatie kan opslaan.

Doelgerichte website voor een nieuwe doelgroep

Ontwikkel een website waarop de focus moet zijn op User Experience (UX) en User Interaction (UI). De funnel om een aanvraag te doen moet eenvoudig, duidelijk en snel zijn, zodat een bezoeker begrijpt wat die doet en snel door de funnel kan navigeren.

Tevens moet er maatwerk mogelijk zijn om specifieke details van nieuwe succesvolle projecten consistent te kunnen implementeren.

Het resultaat

Een website die zeer gebruiksvriendelijk is voor bezoeker en beheerder. Content kan niet alleen snel worden toegevoegd maar ook direct worden aangevuld met de juiste SEO instellingen. Hierdoor wordt er direct gescoord in Google.