Website-ontwerp voor het beste advies- en beheerbedrijf in zijn klasse

Services

Websites

Branche

Consultancy

Opgeleverd

Webdesign
Web development

Uitdaging

Multiple Impact is een eigentijdse netwerkorganisatie die gedreven zijn om impact te maken. Ze creëren toekomstbestendige vastgoedoplossingen en partnerships. Elk branche, elk land, elke cultuur heeft zo zijn eigen manier van het up-to-date blijven van nieuws. Het doel van de website was daarom om online zichtbaar te worden, nieuws te delen, het netwerk te vergroten en internationale klanten binnen te halen. 

Aanpak

Samen met Whisky Friday is Multiple Impact begonnen met het vast stellen van de doelen en wensen voor de website. Aan de hand van deze informatie zijn er Wireframes gemaakt die vervolgens zijn uitgewerkt tot een werkend Prototype. Na een feedbackronde sloot het design aan bij de wensen van Multiple Impact en was het klaar voor development.

Uitkomst

Een gloednieuwe website die gericht is op het internationale netwerk van Multiple Impact! We zorgden ervoor dat het Internationale publiek op de hoogte werd gehouden van de activiteiten op LinkedIn. Waarbij Multiple Impact de content maar op één platform hoeft te plaatsen!

Webdesign bureau den haag

Ron van Bloois
Founder / CEO MI - Multiple Impact

5/5

Proud to announce our new website. We love to share why we care, who we are: our people, drivers and values, and most importantly: our first class clients and partners. Thank you Whisky Friday!

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5