Nederlandse AI Coalitie

Artificial Intelligence op de kaart zetten met een uitgebreide nieuws-website.

De Nederlandse Artificial Intelligence Coalitie (NL AIC) is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.
Behaalde resultaten voor Nederlandse AI Coalitie:

Uitdaging

Na het maken van de huisstijl (zie case) zijn we begonnen aan de website. Deze was in eerste instantie nodig om nieuwe deelnemers aan te trekken en te bloggen. Omdat er nog geen blogberichten waren adviseerde wij dit in 2 sprints te doen. De eerste sprint inclusief de huisstijl die vanaf scratch gemaakt werd moest binnen een maand af zijn voor de launch van Nederlandse AI Coalitie.

Oplossing

We hebben een informatieve website gebouwd waar bezoekers makkelijk door heen kunnen navigeren. De gehele website is dynamisch, berichten zijn gekoppeld aan de bouwstenen en toepassingsgebieden. Ook kunnen bezoekers de berichten filteren op basis van de bouwstenen en toepassingsgebieden zodat ze alleen nieuws te zien krijgen waarin zij geïnteresseerd zijn.
Whisky Friday Case nl aic

Resultaat

De launch was een groot succes, er zijn veel deelnemers ingeschreven en dit aantal blijft doorgroeien. Onder de deelnemers zaten partijen zoals Google, Philips, IBM en nog andere grote namen. Door de vele aanmeldingen is de 2e sprint dan ook sneller ingezet, nlaic.com is het centrale platform voor alles rondom AI in Nederland.
Recente cases

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

1 nieuwsbrief, 2000 nieuwe abonnees!

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.

We hebben de komende dagen nog enkele plekken over voor een gratis consult van 30 min.

plekken over
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!