Van grafisch werk tot het ontwikkelen van hét grootste informatieplatform omtrent AI in Nederland.

Services

Branding, Digital design, Webdesign, Webdevelopment

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Branding
Website
DTP werk
Visuele uitingen

Uitdaging

Artificial intelligence wordt steeds belangrijker In de wereld. Door de opkomende impact van AI werd het hoognodig om de Nederlandse AI-activiteiten te stimuleren. Om dit te realiseren is het Nederlandse Artificial Intelligence Coalitie (NL AIC) opgezet.

NL AIC heeft enorme ambities. Bij ons lag de uitdaging om een online platform te ontwikkelen waarin deze ambities kunnen groeien. Hiervoor hebben we gezamenlijk een strategie uitgetekend en opgedeeld in meerdere fases.

Voor de lancering van NL AIC hebben we de volledige brand identity ontworpen en een duidelijke informatieve website ontwikkeld. In de opvolgende fases hebben we de website uitgebreid tot een gigantisch kennisplatform inclusief: evenementen inschrijvingen, deelnemer registraties, online trainingen, verschillende positioning papers en is de website gekoppeld met een CRM.

Aanpak

Belangrijke zaken communiceren naar hoge piefen van de overheid en multinationals is altijd lastig. Veel onderzoek veel tekstuele revisies en altijd een heel strak schema. Gelukkig konden wij ons steentje bijdragen om de zorgen over de uitstraling op ons te nemen. Zo konden zij zich focussen op de inhoud en wij om de documenten visueel aantrekkelijk en helder over te brengen.

Uitkomst

Een zeer tevreden eindresultaat van de huisstijl en de website voor NLAIC. De huisstijl en website hebben een sterke en professionele uitstraling die goed aansluit bij de doelgroep en de gewenste eisen.

Webdesign bureau den haag

Saskia Groenendijk

5/5

“Whisky Friday is een creatief en servicegericht bureau. We zijn enorm trots op onze website en huisstijl, die door hen ontwikkeld is. Ze ‘bouwen’ niet alleen websites, maar denken ook echt met je mee om tot een doelgerichte website te komen. Een aanrader om met dit bureau in zee te gaan!”

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5