Onno.nu

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Onno is een boekhouder voor startende ondernemers en zzp’ers, de administratie wordt binnen 24 uur bijgewerkt en alles wordt voor een vaste maandprijs geregeld.
Behaalde resultaten voor Onno.nu:

Uitdaging

In de wereld van de boekhouding is het nog normaal dat je “uurtje factuurtje” rekent, terwijl dit niet meer toepasselijk is met de moderne technology. Hier wilde Onno.nu verandering in brengen, hiervoor moest een gloednieuw bedrijf met een (toen) nieuw boekhoudconcept de wereld in gebracht worden en moesten wij door middel van online marketing er voor zorgen dat zij constante flow van leads zouden krijgen.
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996
Case onno.nu
Sfeerfoto's Onno.nu

Oplossing

Wij zijn begonnen met een eenvoudig website voor Onno. Dit functioneerde als business card voor het bedrijf. De volgende fase was de SEO , na uitgebreide zoekwoordenanalyses is er eerst gefocust op keywords met redelijk zoekvolume en zeer weinig concurrentie. Later is dit uitgebreid naar zoekwoorden met hoog zoekvolume en redelijke concurrentie omdat de website al enige domeinwaarde had opgebouwd doormidden van backlinking en de SEO strategie. Wel moeten deze bezoekers nog overtuigd worden tot het afnemen van diensten hiervoor hebben we verschillende marketing elementen en call to actions toegepast geïmplementeerd.
Whisky Friday Case onno.nu
Frequent Asked Questions

Resultaat

Door het toepassen van de strategie staan meerdere zoekwoorden zoals “boekhouder voor starters” of “boekhouder Den Haag op de 1e of 2e plaats in de Google rankings, dit heeft er voor gezorgd dat Onno.nu een constante stroom van koude leads binnen kreeg via de website. Gemiddeld wel 4 tot 6 per week! Voor een boekhouder is dit een goudmijn.
Recente cases

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.