Uitzonderlijke huizen, bijzondere locaties & exclusieve service

Services

Huisstijl, Website

Branche

Makelaardij

Opgeleverd

Website

Uitdaging

De verouderde huisstijl van Reichman en Rommelaar, een makelaarskantoor uit het statenkwartier in Den Haag was toe aan een moderne boost. Daarnaast was het noodzakelijk om een nieuwe website te ontwikkelen met een naadloze koppeling met RealWorks, zodat alle beschikbare huizen automatisch op de site worden ingeladen.

Aanpak

In de beginfase hebben we een discovery sessie georganiseerd om de wensen en behoeften van de klant nauwkeurig in kaart te brengen. Aansluitend zijn we gestart met de ontwikkeling van de website, waarbij we een vernieuwde huisstijl hebben geïntegreerd die aansluit bij de moderne visuele identiteit van Reichman en Rommelaar. Om het huizenaanbod automatisch op de website te presenteren, hebben we een op maat gemaakte API-koppeling met RealWorks gerealiseerd. Dit zorgt ervoor dat het aanbod continu up-to-date is, waardoor klanten altijd toegang hebben tot het meest actuele aanbod.

Uitkomst

Het resultaat is een vernieuwde, moderne website waarop het complete aanbod van Reichman en Rommelaar overzichtelijk en aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Klanten kunnen nu eenvoudig het aanbod bekijken en vinden wat ze zoeken. Een succesvolle transformatie die bijdraagt aan de professionele uitstraling van Reichman en Rommelaar.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5