Catch me if you can… Cyber criminelen geen schijn van kans

Services

Branding, Digital design, Webdevelopment, Hosting

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Website
Logo
Visuele uitingen

Uitdaging

Een belangrijke vraag die SBL dagelijks krijgt. Bedrijven en organisaties met waardevolle data zijn telkens vaker het slachtoffer van cyber aanvallen. SBL cybermonitoring helpt bedrijven door cyber aanvallen te minimaliseren door preventief te handelen. Hiervoor moeten eigenaren goed geïnformeerd worden naar de verschillende mogelijkheden.

Aanpak

Omdat vrijwel altijd de materie niet de core business is van bedrijven moeten de diensten worden uitgelegd op een manier waarop deze begrepen wordt. De vraag was daarom ook om de informatie op een illustratieve wijze uit te leggen.
Door ambitie om grotere projecten binnen te halen is de scope iets gedraaid naar het aantrekken van Multinationals. Een serieuze doelgroep, waarbij een uitstraling van betrouwbaarheid en professionaliteit hoort.

Uitkomst

Om deze ingewikkelde materie allemaal een beetje begrijpbaar te maken, hebben we een bedrijfspand genomen als metafoor voor cyber monitoring. Door fysieke acties en reacties te illustreren werd het voor team SBL veel gemakkelijker om dit uit te leggen geïnteresseerden.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5