SBL Cyber Security

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

SBL Cyber Security geeft cyber security advies op maat aan zorg, finance en overheids instellingen die geen eigen security afdeling hebben.
Behaalde resultaten voor SBL Cyber Security:
  • Huisstijl ontwikkeld
  • Website gebouwd
  • Gestart met Google Ads
  • SEO pagina's gemaakt

Uitdaging

Stef kwam bij Whisky Friday terecht omdat hij zijn eigen Cyber Security bedrijf wilde starten. Hiervoor had hij een merk nodig en daarbij een plan om zijn diensten aan de man te brengen. Stef heeft het netwerk, maar niet de tools om zijn cyber security diensten en zijn merk bekend te maken. Hier had hij ons voor nodig. De uitdaging was om in een voor ons nieuwe branche, een bedrijf in cyber security op te zetten van idee naar concept, van concept naar marketing strategie, en van marketing strategie naar iets tastbaars wat doelstellingen behaald.

Wij zijn begonnen met het ontwerpen van een merk met de daarbij behorende huisstijl. Vervolgens hebben we gezamenlijk een marketingplan opgesteld en een website ontwikkeld om de strategie te volgen. Vanaf het moment dat de website live stond zijn we begonnen meet het creëren van awareness, het bezoekersaantal en de contactmomenten via de website verhogen.

Oplossing

We creëerde awareness door een website te maken waar hij zijn kennis kwijt kon en deze inzichten kon delen met zijn netwerk. Vervolgens hebben we een LinkedIn bedrijfspagina verzorgd waarop hij interessante inzichten kon bieden, we bieden ondersteuning bij de content creatie en zorgen ervoor dat de bezoekersstromen de goede kant op gaan.

Ook hebben de website uitgebreid met meerdere landingspagina’s die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines en daarbij specifieke zoekwoordengroepen die aansluiten op de diensten die SBL aanbiedt.

Resultaat

SBL is aan het groeien op alle vlakken, de bezoeken op de website , het aantal lezers van de blogberichten en het de volgers op LinkedIn. Ook loopt er sinds kort een Google Ads campagne die zeker resultaten gaat boeken.

Recente cases

We hebben de komende dagen nog enkele plekken over voor een gratis consult van 30 min.

plekken over
Open Whatsapp
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!