Solon Advocaten, Van A tot Exit

Services

Branding, Website

Branche

Juridisch & Finance

Opgeleverd

Style Guide
Pitchdeck in Powerpoint
Email Footer
Social Media Sjablonen
Website

Uitdaging

Solon Advocaten is een advocatenkantoor dat startups en ondernemers ondersteunt met hun bedrijf tot alles juridisch op orde is. Een proactieve meedenk mentaliteit. Het onderscheid met de concurrentie ligt vooral in de vrijheid, passie en “fun” in het werk. Solon is meer dan wat de oude identiteit weergaf. Vooral de informatie die op de website stond was minimaal. Vandaar de vraag om de visuele identiteit een update te geven met als doel harmonie creëren in de uitingen voor een sterkere herkenbaarheid. Bij de website was het van groot belang potentiële klanten en relaties te voorzien van heldere informatie over Solon Advocaten.

Aanpak

Samen met Whisky Friday is Solon Advocaten begonnen met een Discovery Sessie. Tijdens een Discovery Sessie brainstormen we samen om zoveel mogelijk bestaande info op te helderen en nieuwe informatie/inzichten te verzamelen. Na deze Sessie is er gewerkt aan verschillende stylescapes die hebben geresulteerd tot een stylescape die aansloot bij de wensen van Solon Advocaten. De nieuwe website kon ontworpen worden en de andere visuele uitingen konden gemaakt worden.

Uitkomst

Een gloednieuwe website in een nieuwe huisstijl! Op de nieuwe website van Solon Advocaten komt een herkenbare stijl naar voren die aansluit bij wat zei willen uitstralen. Toegankelijk voor iedereen en bereid om je te helpen van A tot Exit. Door de duidelijke navigatie kan Solon Advocaten nu bestaande en potentiële klanten voorzien van heldere informatie.

Webdesign bureau den haag

Solon Advocaten

5/5

Super geholpen door de verschillende werknemers, pakten alles snel op, altijd goed te bereiken, leuke en goeie brainstormsessies en eindresultaat: een prachtige website!

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5