Young In Prison

Meehelpen aan de samenleving

YiP is een internationale NGO die kinderen en jongeren in conflict met de wet helpt positief bij te dragen aan de samenleving, door middel van creatieve en sportieve programma's voor persoonlijke ontwikkeling in gevangenschap en erna.
Behaalde resultaten voor Young In Prison:

Uitdaging

Young In Prison (YIP) vroeg ons om hun te helpen bij het presenteren van hun programma aan inrichtingen. Zij en wij geloofden erin dat hun programma hulp zou bieden om te voorkomen dat jongeren na het uitzitten van hun straf niet terug vallen in hun oude patroon. De website is gemaakt voor directeuren binnen jeugd inrichtingen in Nederland, teksten en programma boekjes zijn namelijk een stuk minder sterk dan een informatieve website, met afbeeldingen en video’s.

Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996

Oplossing

Wat begon als het weergeven van de inhoud van het programma is geëindigd op een website die de prospect pakt op emotie. We hebben er samen voor gekozen een website met ervaringen van mentoren en de jongeren te laten zien, om zo het effect van het programma te laten voelen. Ook hebben we veel beeld materiaal gebruikt om het gevoel van de rollercoaster van de jongeren weer te geven.

Resultaat

We hebben een krachtig online visitekaartje gemaakt die de decision making units van de inrichtingen het verhaal over Young in Prison verteld.

Recente cases

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!