Kite, Wing & Windsurf reparaties

Services

Branding, Website

Branche

Overige

Opgeleverd

Website

Uitdaging

Zenith Kite Repair is een bedrijf gevestigd in Den Haag dat gespecialiseerd is in het repareren van Kite wing en windsurf gear. De website moest zo ontworpen worden dat klanten in staat waren om gemakkelijk een reparatie aan te vragen. Daarnaast was het van belang dat de website hoog scoorde in Google om de vindbaarheid van het bedrijf te vergroten.

Aanpak

Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we nauw samengewerkt met het team van Zenith Kite Repair om een website te ontwikkelen die niet alleen hun merk vertegenwoordigt, maar ook de functionaliteit biedt die hun klanten nodig hebben. We hebben een modern en aantrekkelijk ontwerp gemaakt dat de aandacht vestigt op de diensten van het bedrijf en tegelijkertijd de gebruikerservaring verbetert.

We hebben de website uitgerust met een formulier waarmee gebruikers gemakkelijk een aanvraag voor een reparatie kunnen indienen en foto’s van hun kapotte gear kunnen uploaden. Het formulier is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat klanten zonder problemen de informatie kunnen invullen die nodig is voor een reparatieaanvraag.

Uitkomst

Al met al waren we erg blij met het eindresultaat en geloven we dat we een website hebben gemaakt die niet alleen het merk van Zenith Kite Repair vertegenwoordigt, maar ook de functionaliteit biedt die hun klanten nodig hebben. We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het verbeteren van de gebruikerservaring en het mogelijk maken van een gemakkelijke en intuïtieve manier voor klanten om hun gear te laten repareren.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5