Drone video laten maken

Snel naar jouw vraag:
Drone video laten maken Den Haag
Drone in actie
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Drone video laten maken

Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996
Drone video laten maken
Drone beeld Den Haag

Een eenvoudige reclametekst of een hoogwaardige video over de ins en outs van je bedrijf – zeg nou zelf, wat maakt meer indruk? Een bedrijfsfilm laten maken is een uitstekende manier om je naamsbekendheid te vergroten en je te onderscheiden van je grootste concurrenten. Bij Whisky Friday kun je een promotiefilm laten maken die naadloos aansluit bij jouw corporate identity. Wil je je branding naar een nóg hoger niveau tillen? Bij Whisky Friday kun je tevens een drone video laten maken. Een drone video laten maken is een creatieve, vernieuwende manier om je bedrijf in beeld te brengen.

Recente cases

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Drone video laten maken

We durven te wedden dat wanneer jij de reclame jingle van Hema hoort, je meteen weet om welk merk het gaat. De zinsnede “even Apeldoorn bellen” staat in je geheugen gegrift en wanneer Patrick Stoof op het tv-scherm verschijnt, denk je meteen aan Telfort. De invloed van promotiefilmpjes is van onschatbare waarde – ook voor jouw bedrijf! Een promotiefilm laten maken is een van de meest effectieve wijze om je naamsbekendheid te vergroten. Onze hersenen slaan visuele content een stuk namelijk beter op dan geschreven content. Door de opkomst van drones is het tegenwoordig tevens mogelijk om een luchtvideo te laten maken. Door een drone filmpje te laten maken, toon je je bedrijf in een heel ander perspectief – namelijk van boven! Zo val je zeker op tussen je concurrenten.

Laat de concurrentie achter je met een bedrijfsvideo

Overweeg je een bedrijfsvideo te laten maken? We gaan als volgt te werk. Allereerst brainstormen we samen over het verhaal dat je in de video wil vertellen. Zo bespreken we onder andere het doel van de video, je doelgroep en de locatie. Zoals eerder vermeld bieden wij ook de mogelijkheid om een drone video te laten maken. Vervolgens stellen we een concept-draaiboek op. Wanneer je hier tevreden mee bent, kan het filmen beginnen! Na het bewerken van het filmmateriaal leveren we het eerste concept aan, dat we vervolgens eindeloos kunnen aanpassen op basis van jouw feedback. Een bedrijfsfilm laten maken is een eitje!
Drone video laten maken
Drone operator aan het werk

Een bedrijfs- of drone video laten maken bij Whisky Friday

Door een bedrijfsfilm te laten maken breng je je website tot leven en laat je een onuitwisbare indruk achter. Zo heb je alvast een streepje voor op de concurrentie! Wil jij dat ook? Bij Whisky Friday kun je een professionele promotiefilm laten maken. Ook kun je bij ons een drone video laten maken. Wil je meer weten? Kom dan gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Erik Ham

Global Business Development bij Dutch Optics Centre

Jos en Sergio hebben voor ons erg snel en hulpvaardig een mooie website gemaakt. Hierbij communiceren zij op prettige manier.

Matthieu

Eigenaar 2 Seasons Beach

Na 3 maanden schoot mijn traffic omhoog en was ik op alle belangrijke zoektermen vindbaar!

We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!