Facebook Ads

Snel naar jouw vraag:
Facebook Ads manager
Facebook ads manager
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Facebook Ads

Facebook heeft in Nederland 10,4 miljoen gebruikers
Een van de ideale kanalen om interactie aan te gaan met jouw doelgroep
Nieuwe klanten bereiken die vergelijkbaar met jouw eigen doelgroep
Relatief goedkoop adverteren
Retargeting eenvoudig mogelijk
Zullen we eens sparren over jouw marketing strategie?

Neem gerust contact op met Tycho. Hij weet namelijk alles rondom het opzetten van een online strategie en helpt je graag verder (al is het maar een zetje in de goede richting)!

of bel via 070 211 7996
Facebook ads
Facebook ads

Wat zijn Facebook ads?

Facebook ads ook wel Facebook marketing of Facebook advertenties is de manier van online marketing op het meest gebruikte social media kanaal ter wereld. Facebook heeft in Nederland 10,4 miljoen gebruikers waarvan 7,1 miljoen dagelijks! Door het immense bereik van Facebook is er voor elke branche wel een doelgroep die zich lokaal, landelijk of internationaal bevindt. Dit maakt Facebook een van de ideale kanalen om interactie aan te gaan met jouw doelgroep en zo potentiele klanten te bereiken.

Recente cases

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Waarom jou bedrijf Facebook ads moet hebben

Het bereik is van je pagina is beperkt tot de personen die jouw Facebookpagina volgen. Het adverteren op Facebook is een hele goede manier om jouw niche of doelgroep online te bereiken. Je bereikt een groot publiek met een goede Facebook advertising campagne door gebruik te maken van de verschillende ad campagnes die het platform je te bieden heeft. Zo heb je campagnes om je bereik te vergroten, lead generation campagnes, branding campagnes of remarketing. Voor elk bedrijf is er wel een doelgroep of niche actief op Facebook, lees daar hieronder meer over.

Vraag het Tycho

Ik help je graag verder!

De voordelen op een rijtje

  • Goedkoop
  • Resultaten zijn direct zichtbaar
  • Doelgroepen
  • Bereik
  • Retargeting

Facebook doelgroepen

Wanneer jou doelgroep vrouwen van 20 tot 30 zijn die ook nog geïnteresseerd zijn in jurken wil je deze zo effectief mogelijk bereiken, je wil namelijk niet dat bijvoorbeeld mannen jou jurken te zien krijgen en daardoor onnodige kosten generen. Facebook geeft je de mogelijkheid om jouw advertenties alleen te laten zien aan potentiële klanten die ook echt interesse hebben in jouw producten of merk.In de Facebook advertentie manager is het mogelijk om verschillende doelgroepen te maken, gebaseerd op de mensen die je pagina volgen of je website bezoeken. Hiervoor moet je een Facebook pixel installeren op je website zodat de gegevens van je websitegebruikers gebruikt kunnen worden. Aan de hand van de data wordt er een zogenaamde “look a like doelgroep” gemaakt, dit gebeurd op basis van interesses en demografische gegevens die overeenkomen met die van je huidige bezoekers en/of volgers. Zo kun je nieuwe klanten bereiken die vergelijkbaar of hetzelfde zijn jouw eigen doelgroep!

Facebook marketing uitbesteden

Om succesvolle advertentie campagne op te zetten is de nodige kennis nodig. Als je een doelgerichte advertentiecampagne wilt inzetten, is het beter om dit aan expert over te laten. Je kan het natuurlijk wel zelf doen maar je bent veel tijd kwijt aan het inlezen in de materie en waarschijnlijk ook onnodige kosten omdat niet alles goed ingesteld staat. Whisky Friday heeft veel ervaring met het opzetten van Facebook advertentiecampagnes voor verschillende bedrijf, zodat je bezig kan houden met het ondernemen, kosten bespaart en resultaten boekt.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Warren Fellow

Eigenaar Warren Fellow

Voortreffelijke dienstverlening en uitstekende nazorg.

Michael Schnorr

Acteur

Unique way of thinking from different point of views

We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!