Grafisch ontwerp Den Haag

Het helpt je bepalen waar je op moet focussen, het geeft richting en het voorkomt eindproducten die helemaal niet werken voor jouw product of dienst. Een greep uit de diensten die wij op het gebied van strategie aanbieden:
Grafisch ontwerp Whisky Friday
Grafisch ontwerp
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's

Voordelen van Grafisch ontwerp Den Haag

Identiteit met een sterke herkenbaarheid
Jouw visie visueel maken
Hoogwaardig drukwerk is betaalbaarder worden
Professionaliteit uitstralen door grafisch ontwerp
Kleurgebruik NL AI coalitie
Onderdeel brandbook kleurgebruik

Onder grafisch ontwerp kan je verstaan het vormgeven van alles wat qua uitingen voor een bedrijf, evenement of zelfstandig ondernemer ontwikkeld wordt. Bij een huisstijl begint dit vaak met een beeldmerk. Dit legt de basis voor een visuele identiteit. Van hieruit kan een grafisch ontwerper de verdere huisstijl gaan opstellen.

Recente cases

Grafisch ontwerp Den Haag

Kleurgebruik en typografie worden vastgelegd en doorgetrokken. Door in het begin huisstijlrichtlijnen vast te stellen en consequent te gebruiken ontstaat een identiteit met een sterke herkenbaarheid. Een eenduidige uitstraling draagt bij aan de identiteit en professionaliteit van een onderneming. Duur hoeft het niet te zijn, als je bijvoorbeeld kiest voor een twee kleuren huisstijl, heb je drukwerk met slechts twee drukgangen nodig. Dat kan flink schelen!

Grafisch ontwerp: hoe werkt het

Een ondernemer, bedrijf heeft meestal een duidelijk beeld wat haar/zijn bedrijf moet uitstralen. Tijdens een eerste gesprek wordt duidelijk wat de smaak is qua kleur, typografie en vorm. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Aan de hand van de reactie op dit eerste voorstel, komt een tweede ronde waarna het beeldmerk uiteindelijk wordt bijgeschaafd tot een definitief, vaststaand beeldmerk. Vervolgens worden er richtlijnen opgesteld voor gebruik van de huisstijl. Uiteindelijk ontstaat een complete huisstijl waaruit briefpapier, visitekaartje enveloppen, maar ook alle online uitingen als website, banners en social media (bijvoorbeeld een zakelijke facebook coverphoto) eenduidig ontworpen kunnen worden. Mocht er vantevoren geen idee zijn wat voor stijl de klant voor ogen heeft, dan is er een extra eerste gang: aan de hand van moodboards met afbeeldingen, stijlen en kleuren wordt bepaald waar de voorkeur in vorm en kleur ligt. Van daaruit wordt een eerste voorstel ontwikkeld.

Onderdeel brandbook typografie

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is de laatste jaren veel veranderd. De vraag is afgenomen, de concurrentie vanuit het buitenland is enorm toegenomen. Hoogwaardig drukwerk is hierdoor betaalbaarder worden. Complete huisstijlpakketten met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Ook speciaal drukwerk of drukwerk in kleine aantallen is mogelijk. Als grafisch ontwerper verzorgt Whisky Friday het hele drukwerktraject: van advies tot aanlevering en aflevering.

Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Elizabeth Vrieling

Project Coordinator bij Young in Prison (YIP)

Wij zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Whisky Friday. Het team is creatief, professioneel en toegankelijk.

★★★★★

Rosanne Lieffering

Eigenaar van Know You Coaching

Erg knap hoe Sergio al mijn ideeën heeft vertaald in een logo en huistijl die totaal matchen bij wat ik wil uitdragen.

★★★★★

We hebben de komende dagen nog enkele plekken over voor een gratis consult van 30 min.

plekken over
Open Whatsapp
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!