Grafisch ontwerp Den Haag

Snel naar jouw vraag:
Grafisch ontwerp Whisky Friday
Grafisch ontwerp
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Grafisch ontwerp Den Haag

Identiteit met een sterke herkenbaarheid
Jouw visie visueel maken
Hoogwaardig drukwerk is betaalbaarder worden
Professionaliteit uitstralen door grafisch ontwerp
Kleurgebruik NL AI coalitie
Onderdeel brandbook kleurgebruik

Onder grafisch ontwerp Den Haag kan je verstaan het vormgeven van alles wat qua uitingen voor een bedrijf, evenement of zelfstandig ondernemer ontwikkeld wordt. Bij een huisstijl begint dit vaak met een beeldmerk. Dit legt de basis voor een visuele identiteit. Van hieruit kan een grafisch ontwerper de verdere huisstijl gaan opstellen.

Recente cases

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

Nieuwe huisstijl, website en online marketing. SBL deed het allemaal.

Grafisch ontwerp Den Haag

Kleurgebruik en typografie worden vastgelegd en doorgetrokken. Door in het begin huisstijlrichtlijnen vast te stellen en deze consequent te gebruiken ontstaat een identiteit met een sterke herkenbaarheid. Een eenduidige uitstraling draagt bij aan de identiteit en professionaliteit van een onderneming. Duur hoeft het niet te zijn, als je bijvoorbeeld kiest voor een twee kleuren huisstijl, heb je drukwerk met slechts twee drukgangen nodig. Dat kan flink schelen! 

Grafisch ontwerp: hoe werkt het

Een ondernemer, bedrijf heeft meestal een duidelijk beeld wat haar/zijn bedrijf moet uitstralen. Tijdens een eerste gesprek wordt duidelijk wat de smaak is qua kleur, typografie en vorm. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Aan de hand van de reactie op dit eerste voorstel, komt een tweede ronde waarna het beeldmerk uiteindelijk wordt bijgeschaafd tot een definitief, vaststaand beeldmerk. Vervolgens worden er richtlijnen opgesteld voor gebruik van de huisstijl. Uiteindelijk ontstaat een complete huisstijl waaruit briefpapier, visitekaartje enveloppen, maar ook alle online uitingen als website, banners en social media (bijvoorbeeld een zakelijke facebook coverphoto) eenduidig ontworpen kunnen worden. Mocht er vantevoren geen idee zijn wat voor stijl de klant voor ogen heeft, dan is er een extra eerste gang: aan de hand van moodboards met afbeeldingen, stijlen en kleuren wordt bepaald waar de voorkeur in vorm en kleur ligt. Van daaruit wordt een eerste voorstel ontwikkeld.
Onderdeel brandbook typografie

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is de laatste jaren veel veranderd. De vraag is afgenomen en de concurrentie vanuit het buitenland is enorm toegenomen. Hoogwaardig drukwerk is hierdoor betaalbaarder worden. Complete huisstijlpakketten met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Ook speciaal drukwerk of drukwerk in kleine aantallen is mogelijk. Als grafisch ontwerper verzorgt Whisky Friday het hele drukwerktraject: van advies tot aanlevering en aflevering.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Erik Ham

Global Business Development bij Dutch Optics Centre

Jos en Sergio hebben voor ons erg snel en hulpvaardig een mooie website gemaakt. Hierbij communiceren zij op prettige manier.

Sharon Dreissen

Eigenaar Grapefully

Professioneel en deskundig bedrijf. Er wordt echt naar je geluisterd als klant.

We rise by lifting others.