Huisstijl laten ontwerpen Den Haag

Snel naar jouw vraag:
Huisstijl laten ontwerpen
Logo schets
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Huisstijl laten ontwerpen Den Haag

Door brand design tillen we je online aanwezigheid naar een hoger niveau
Een huisstijl die aansluit bij je visie, ideeën en branche
Onze grafisch ontwerpers hebben jaren ervaring met het maken van huisstijlen
Een huisstijl zorgt ervoor dat alle visuele uitingen van een bedrijf altijd dezelfde associatie hebben
Persoonlijke hulp en expertise bij het opzetten van jouw merk
Huisstijl laten ontwerpen
Styleguide huisstijl

Professionele huisstijl laten ontwerpen

Wil je als bedrijf actueel en succesvol blijven, dan is aandacht voor branding cruciaal. Deze digitale tijden bieden steeds meer mogelijkheden om op te vallen met corporate branding, maar maakt je bedrijf daar ook optimaal gebruik van? Bij Whisky Friday staan we klaar om je op weg te helpen. Als experts op het gebied van brand design tillen we je online aanwezigheid naar een hoger niveau. We kunnen een authentieke professionele huisstijl laten ontwerpen die perfect past bij je onderneming. Zo ziet iedereen opeens waarom jouw bedrijf zo bijzonder is. Branding waar je van opkijkt; dat is de sleutel tot succes.

Recente cases

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Wereldwijd aanvragen voor unieke designer producten

5000 maandelijkse bezoekers door zoekmachine optimalisatie!

Identiteit en imago, waarom is dit zo van belang?

Een professionele huisstijl zorgt ervoor dat alle visuele uitingen van een bedrijf altijd dezelfde associatie hebben. Een huisstijl is meer dan alleen een logo, een goede start is een herkenbare imago of stijl waarmee een organisatie of bedrijf zich visueel vertoond. Denk hierbij aan: een eigen logo voor op de website, drukwerk zoals visitekaartjes en flyers maar ook verpakkingen. Het is dus belangrijk dat in alle uitingen een kenmerkende stijl terug te vinden is. Dat is geen eenvoudige opgave omdat de huisstijl gedurende een lange periode gehandhaafd moet worden. Het beeld dat een bedrijf van zichzelf wil uitdragen wordt ook wel de corporate identity genoemd of bedrijfsidentiteit. De huisstijl beheert en beschrijft de middelen die corporate identity uitdragen. Het imago en de identiteit van een bedrijf verschillen nogal eens met elkaar. Door het uitdragen van een identiteit kunnen bedrijven ook het imago positief beïnvloeden.De huisstijl is sterk verbonden met de identiteit en imago. Het beeld dat een bedrijf van zichzelf wil uitdragen wordt ook wel de corporate identity genoemd of bedrijfsidentiteit. De huisstijl beheert en beschrijft de middelen die corporate identity uitdragen. Het imago staat voor het beeld dat het buitenwereld over het bedrijf heeft.Het imago en de identiteit van een bedrijf verschillen nogal eens met elkaar. Door het uitdragen van een identiteit kunnen bedrijven ook het imago positief beïnvloeden.

Wat is het belangrijkste van een huisstijl laten ontwerpen?

 • Het logo
 • Kleurstellingen
 • Typografie
Het logo is een grafisch ontwerp dat een merk- bedrijfsnaam vertegenwoordigd. Een logo bestaat uit tekst, beeld of combinatie van beide. Een logo met enkel beeld wordt ook wel een beeldmerk genoemd, alleen tekst heet weer een woordmerk.Een beeldmerk kan uit bestaan uit afbeeldingen, symbolen en figuurtjes. Door herkenbaarheid, symboliek, betekenis, sfeer of karakter toe te passen aan een logo krijgt het zijn eigen lading. Een logo maakt het mogelijk kenmerken die niet snel in tekst over te brengen zijn visueel over.De verhouding van tekst- en beeldelementen in een logo kunnen sterk  variëren. In een goede huisstijl zijn al deze elementen met elkaar verbonden in logische samenstelling. Zo ondersteunt het logo, de kleurstelling en de typografie uitstraling van de bedrijfsidentiteit.
Huisstijl laten ontwerpen
Kleurstellingen logo

Waar moet je op letten voor een goed logo?

 • Eenvoud (voor iedereen herkenbaar)
 • Origineel
 • Duurzaam (niet trend gebonden)
 • Toepasbaar (te gebruiken voor verschillende doeleindes)
 • Reproduceerbaarheid (in het klein ook zichtbaar)
 • Spreekt aan
 • Passend in de huisstijl
 • Positief beeld van het bedrijf (identiteit)
Huisstijl laten ontwerpen
Typography fonts

Huistijl laten ontwerpen, zo gaan wij te werk

Branding kan veel verschillende vormen aannemen. In ons brand design houden we altijd veel rekening met de specifieke kenmerken en wensen van je bedrijf. Ons identity design is altijd maatwerk, want ieder bedrijf is uniek. Daarom nemen we veel tijd voor planning en strategie om je wensen in kaart te brengen. Die nemen we mee in het ontwerp en de realisatie van je huisstijl in verschillende media. We maken een website die aansluit bij je visie, ideeën en branche. We luisteren naar je en denken met je mee. Een huisstijl ontwerpen wordt zo een dynamisch proces waarin je nieuwe mogelijkheden kunt ontdekken.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Michael

Eigenaar LV.1

Er wordt samen met mij nagedacht over wat er precies verschuilt ligt achter datgene wat ik wil bereiken.

Sharon Dreissen

Eigenaar Grapefully

Professioneel en deskundig bedrijf. Er wordt echt naar je geluisterd als klant.

We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!