Infographic laten maken

Snel naar jouw vraag:
Infographic laten maken
Designer die infographic tekent
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Based on 21 reviews
powered by Google

Voordelen van Infographic laten maken

Met een infographic de aandacht grijpen
"Infographics are your secret weapon" Mark Smicikla
Complexe informatie in één oogopslag duidelijk
Houdt de aandacht vast
Whisky Friday infographics
Voorbeelden van enkele infographics

De presentatie maakt of breekt een verhaal: ellenlange webpagina’s die zwart zien van de letters schrikken je lezers al snel af, hoe interessant de inhoud ook is. Dit zorgt voor problemen wanneer je een grote hoeveelheid complexe informatie op je website wil plaatsen. Hoe hou je de aandacht van je lezers vast? Een infographic is je geheime wapen. Dit is een afbeelding die een grote hoeveelheid informatie op aantrekkelijke en simpele wijze uitbeeldt en uitlegt. Bij Whisky Friday kun je een infographic laten ontwerpen die naadloos aansluit bij je huisstijl en brand identity.

Recente cases

Infographic laten maken

Of je nou op zoek bent naar een belastingadviseur of een lekkere pizzeria – wanneer je een paar zoektermen intikt, schieten de websites als paddenstoelen uit de grond. In deze overvloed van webpagina’s wordt het voor bedrijven steeds lastiger om de aandacht van potentiële klanten te trekken – én vast te houden, aangezien de gemiddelde internetgebruiker slechts 15 seconden op een website verblijft. Om binnen dit korte time frame de aandacht van je lezer te grijpen én de belangrijkste informatie over te brengen, kun je bij Whisky Friday een infographic laten ontwerpen. Een infographic legt complexe informatie op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier uit met behulp van schema’s, tekeningen en grafieken.

Visualisatie op maat

Bij Whisky Friday kun je een infographic laten ontwerpen die naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw onderneming. Allereerst bekijken we samen welke informatie de infographic moet bevatten. Hierbij houden we rekening met het doel van de infographic en de (kennis van de) doelgroep. Deze informatie wordt vervolgens verwerkt in een overzichtelijke structuur met een duidelijke hiërarchie. Wanneer je tevreden bent met deze opzet, maken we een grove schets van de infographic en zetten we alle elementen op hun plek. In de laatste fase zetten we de schets om naar een gedetailleerd ontwerp. We voegen kleuren toe, zetten de puntjes op de i en zorgen ervoor dat de infographic naadloos aansluit op je huisstijl.
Voorbeelden van enkele infographics

Een infographic laten maken bij Whisky Friday

“Need to overcome information overload and get your message across? Infographics are your secret weapon” luidt de achterkant van een boek van marketing expert Mark Smiciklas. Wil jij ontdekken wat dit geheime wapen voor jouw website kan betekenen? Bij Whisky Friday kun je een infographic laten maken waarmee je complexe informatie in één oogopslag duidelijk maakt. Overweeg je een infographic te laten maken en wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons Scheveningse kantoor. 
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Matthieu

Eigenaar 2 Seasons Beach

Na 3 maanden schoot mijn traffic omhoog en was ik op alle belangrijke zoektermen vindbaar!

★★★★★

Warren Fellow

Eigenaar Warren Fellow

Voortreffelijke dienstverlening en uitstekende nazorg.

★★★★★
We rise by lifting others.

We hebben de komende dagen nog enkele plekken over voor een gratis consult van 30 min.

plekken over
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!