Shopify

Snel naar jouw vraag:
Gymshark webshop shopify
Gymshark
0 +
Page views
0 +
Klanten geholpen
0
Top 5 posities
0
Whisky Friday's
Whisky Friday
5.0
Gebaseerd op 21 recensies
powered by Google

Voordelen van Shopify

Schaalbaarheid
Simpel in gebruik
Goede zoekmachineoptimalisatie
Mobiel vriendelijk
Veilig
24/7 klantenservice
Zullen we eens sparren over development?

Jos houdt zicht vooral bezig met online marketing, maar heeft ook een tikkeltje te lang websites ontwikkeld. Daarom kan hij je adviseren in marketing en vloeiend vertellen hoe je website of webshop in elkaar zit.

of bel via 070 211 7996
Shopify voorbeeld website
Tesla website via shopify
Tesla website via Shopify

Wat is Shopify?

Shopify is het grootste e commerce platform wereldwijd, ze zijn meer dan tien jaar geleden begonnen met het verkopen van snowboards online, ze konden geen systeem vinden om succesvol een webshop te starten. Shopify maakt het makkelijk om een webshop bouwen zonder te kunnen coderen of programmeren, je hebt met dus maar weinig technische kennis nodig. Met dit overzichtelijke CMS (content management systeem) wordt het eenvoudig om zelf ook een webwinkel te maken.

Shopify wordt tegenwoordig gebruikt door bedrijven van alle kalibers, van hobby webshops tot bedrijven zoals Tesla, Redbull en Gymshark. Kleine sidenote, deze bedrijven hebben wel een Shopify Plus account, hierover later meer.

Recente cases

Een bevlogen design en website voor Firma Zuiver

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

1 nieuwsbrief, 2000 nieuwe abonnees!

Shopify feitjes

Wat korte feitjes over dit e commerce platform:
  • Meer dan 1 miljoen bedrijven in 175 landen hebben meer dan 150 miljard euro omgezet
  • De gemiddelde conversion rate is 1.5%
  • Meer dan 7000 bedrijven gebruiken Shopify Plus
  • Mobiele optimalisatie is heel belangrijk, 81% van het verkeer is namelijk afkomstig van mobiele apparaten
  • Je hebt al een webshop vanaf 29 dollar per maandag

Vraag het Jos

Ik help je graag verder!

Mogelijkheden

Shopify biedt verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de verschillende gratis  thema’s of de betaalde thema’s. Wil je iets helemaal naar jou smaak dan kun je ook volledig custom design laten maken dat voorzien is van huisstijl en wensen. Je producten en productfoto’s voeg je makkelijk toe, ook kun je je social media kanalen, zoals je Instagram koppelen aan je shop en maak je eenvoudig advertenties aan voor deze kanalen.
Shopify prijzen per maand
Shopify prijzen per maand

Apps en koppelingen

Met de Shopify App Store kun je de functies van je webshop uitbreiden, denk hierbij aan een koppeling met je boekhoudprogramma zoals Exact. Je orders, klanten, voorraad en producten worden dan automatisch gesynchroniseerd, geen gedoe meer qua boekhouding! Verder heb je apps zoals die van PostNL en DHL om automatisch je verzendlabels aan te maken voor je pakketjes. De apps in de store bestaan uit een verzameling gratis en premium plug-ins. De PostNL extentie is 7 dollar per maand en de DHL app is gratis.
Shopify Plus
Shopify Plus

Wat is Shopify Plus?

Shopify Plus is de grotere broer van Shopify. De ecommerce software groeit namelijk met je mee en speciaal ontworpen voor grote merken. Je krijgt namelijk onbeperkte bandbreedte en focus op groei van je bedrijf zonder enige beperkingen. Verder is het bij Shopify plus mogelijk om 8,000-bestellingen per minuut, per winkel te verwerken. Aan deze extra’s zit wel een stevig prijskaartje, Shopify plus heeft namelijk een vanaf prijs van $2000 per maand. Zolang je niet aan deze cijfers komt, voldoet het basic abonnement samen met de beschikbare apps aan al je wensen.

Shopify webshop laten maken

Wil je je eigen webshop beginnen of wil je stappen maken met je huidige webshop? Maar geen idee hoe? Wij creëren samen met jou op het grootste e commerce platform Shopify de ideale webshop waar branding en sales samenkomen!  Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken voor jou bedrijf.
Kan ook wel eens interessant zijn

Meer informatie over gerelateerde diensten

Vorige
Volgende
Wat zeggen de klanten?
Praatjes vullen geen gaatjes, 5 van de 5 sterren!
★★★★★

Bianca Berndsen

Eigenaar Leren met Leff

De jongens van Whisky Friday denken altijd mee, zijn enthousiast en hebben passie voor hun vakgebied.

Monica Hoogink

Senior Executive Secretary, TNO

Opvallend vind ik dat deze jonge, dynamische mensen de tijd nemen om eerst te je vraag te ontleden. Fijne mensen om mee samen te werken.

We rise by lifting others.