Whisky-Friday-Logo__preloader
 

Email Iphone

Hoe stel ik een e-mail account in op Iphone?

In de tijden van het internet en de smartphones is het bijna ondenkbaar om je email niet op je telefoon op te kunnen halen. Echter is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je je e-mailaccount op je iPhone instelt. Hoe je dit doet leggen wij in deze handleiding maar al te graag uit!

Stap 1

Ga nadat je een e-mailaccount hebt aangemaakt naar de instellingen op je iPhone. Scroll een stukje naar onderen totdat je bij “Mail, Contacten, Agenda” uitkomt. Klik hier vervolgens op.

Stap 2

Je ziet nu bovenin eventuele eerdere toegevoegde e-mailaccount. Eronder staat “Nieuwe account” klik daarop om een nieuw account toe te voegen.

Stap 3

Selecteer nu de optie “Anders“. Klik daarna op “Voeg mailaccount toe“.

Stap 4

Vul je eigen gegevens in en klik weer op “Volgende“.

Stap 5

Je komt op een nieuwe pagina terecht. Scroll een eindje naar onderen en voer onder “Server inkomende post” en “Server uitgaande post” bij de hostnaam hetgeen dat in onderstaande afbeelding staat, bij gebruikersnaam je volledige email adres, en bij wachtwoord natuurlijk je wachtwoord in. Klik vervolgens weer op “Volgende“.

Gefeliciteerd! Je hebt jouw emailaccount aan je iPhone toegevoegd. Wanneer je nu de mail app opent zie je in het overzicht je nieuwe account staan!