Webdesign Den Haag

Je eigen bedrijf, hier komt heel wat bij kijken!

Responsive webdesign

Wij zorgen namelijk voor een snaarstrak webdesign waarbij we rekening houden met belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie zoals conversie optimalisatie, on page optimalisatie (intern) en off page optimalisatie (extern). We houden rekening met alle belangrijke facetten van een goed ontwerp.

De websites die wij maken krijgen een uniek design en zijn dus niet van die duizend uit een dozijn sites die na een halfjaar al weer aan vervanging toe zijn. Bij ons krijg je een website waar je nog jarenlang trots op kunt zijn. Een investering die het dus dubbel en dwars waard is. Ook worden de websites die wij maken zoekmachine geoptimaliseerd voordat ze online komen te staan. Hierdoor zijn alle pagina’s geoptimaliseerd op de juiste zoekwoorden.

Wij zorgen voor een goede vindbaarheid voor webshops en websites op zowel lokaal als landelijk niveau.

vanaf €2000

Wat krijg je hier voor?

Uniek ontwerp
1 jaar hosting
Domein registratie
Gebruiksvriendelijk
SSL certificaat
Aanmaken van onbeperkt mailadressen
Geoptimaliseerde website
Social media koppelingen

En het belangrijkst iets om trots op te zijn

webdesign den haag

Responsive webdesign laten maken

Een internetbureau dat met je mee denkt

Moeite met het kiezen van een goed internetbureau? Kies gewoon voor Whisky Friday uit Den Haag. Bij ons staat niet de klant maar juist het project centraal. Door de focus te leggen op een succesvol project en te sparren met onze klanten over welke keuzes wel en niet goed zijn, dragen wij bij aan het succes dat het project zal hebben.

Vanaf de start van het project houden we rekening met de vindbaarheid van de website. Zo is de website vanaf de lancering al goed geoptimaliseerd en kunnen we de zoekmachine resultaten door middel van SEO verbeteren. Op die manier weten potentiële klanten de websites die wij maken iedere keer weer te vinden.

Heb je zelf interesse in de opmaak van een betaalbare website, in webdesign Den Haag?

De websites die wij maken krijgen een uniek design. Het zijn dus niet de duizend uit een dozijn websites die de helft van je concurrenten enkele weken na de lancering van jouw website mogelijk ook heeft. Bij ons krijg je een website waarvoor je de nodige complimenten kunt verwachten en waarop je nog jarenlang trots kunt zijn.

webdesign den haag