Drone video laten maken

Drone video laten maken Den Haag

Een eenvoudige reclametekst of een hoogwaardige video over de ins en outs van je bedrijf – zeg nou zelf, wat maakt meer indruk? Een bedrijfsfilm laten maken is een uitstekende manier om je naamsbekendheid te vergroten en je te onderscheiden van je grootste concurrenten. Bij Whisky Friday kun je een promotiefilm laten maken die naadloos aansluit bij jouw corporate identity. Wil je je branding naar een nóg hoger niveau tillen? Bij Whisky Friday kun je tevens een drone video laten maken. Een drone video laten maken is een creatieve, vernieuwende manier om je bedrijf in beeld te brengen.

Drone video laten maken

We durven te wedden dat wanneer jij de reclame jingle van Hema hoort, je meteen weet om welk merk het gaat. De zinsnede “even Apeldoorn bellen” staat in je geheugen gegrift en wanneer Patrick Stoof op het tv-scherm verschijnt, denk je meteen aan Telfort. De invloed van promotiefilmpjes is van onschatbare waarde – ook voor jouw bedrijf! Een promotiefilm laten maken is een van de meest effectieve wijze om je naamsbekendheid te vergroten. Onze hersenen slaan visuele content een stuk namelijk beter op dan geschreven content. Door de opkomst van drones is het tegenwoordig tevens mogelijk om een luchtvideo te laten maken. Door een drone filmpje te laten maken, toon je je bedrijf in een heel ander perspectief – namelijk van boven! Zo val je zeker op tussen je concurrenten.

Voordelen van: Drone video laten maken

Nederlandse AI Coalitie wf website 2021 featured img nlaic
Nederlandse AI Coalitie

Van grafisch werk tot het ontwikkelen van hét grootste informatieplatform omtrent AI in Nederland.

Archipel Tax Advice wf website 2021 featured img ata
Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

Lifestyle4Health Group
Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

SBL Cyber Security wf website 2021 featured img sbl
SBL Cyber Security

Catch me if you can… Cyber criminelen geen schijn van kans

De Rokerij wf de rokerij 001
De Rokerij

We lieten de hele visuele identiteit flink roken!

Laat de concurrentie achter je met een bedrijfsvideo

Overweeg je een bedrijfsvideo te laten maken? We gaan als volgt te werk. Allereerst brainstormen we samen over het verhaal dat je in de video wil vertellen. Zo bespreken we onder andere het doel van de video, je doelgroep en de locatie. Zoals eerder vermeld bieden wij ook de mogelijkheid om een drone video te laten maken. Vervolgens stellen we een concept-draaiboek op. Wanneer je hier tevreden mee bent, kan het filmen beginnen! Na het bewerken van het filmmateriaal leveren we het eerste concept aan, dat we vervolgens eindeloos kunnen aanpassen op basis van jouw feedback. Een bedrijfsfilm laten maken is een eitje!

Een bedrijfs- of drone video laten maken bij Whisky Friday

Door een bedrijfsfilm te laten maken breng je je website tot leven en laat je een onuitwisbare indruk achter. Zo heb je alvast een streepje voor op de concurrentie! Wil jij dat ook? Bij Whisky Friday kun je een professionele promotiefilm laten maken. Ook kun je bij ons een drone video laten maken. Wil je meer weten? Kom dan gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op.

Drone video laten maken Den Haag
Drone in actie
Whisky Friday levert veel meerwaarde voor de promotie van mijn merk via digital marketing. Ze geven pro-actief advies en denken echt mee als partner. Kortom ben al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant!

Wie met ons in zee zijn