Google Ads uitbesteden (SEA) Den Haag

Google Ads uitbesteden

Wat is Google Ads?

Google ads wordt ook wel search engine advertisement, search engine marketing of zoekmachine marketing genoemd, met Google Adwords kun je adverteren op Google. Door gebruik te maken van Google Ads heb je de mogelijkheid om betaald bovenaan de zoekresultaten te komen met jouw advertenties, je kan zelf bepalen bij welke zoekwoorden jouw advertentie vertoond zal worden. Je kan er voor kiezen om dit zelf te doen of je Google Ads uitbesteden.

Hoe werkt adverteren in Google Ads?

Bij een Google Ads campagne betaal je per klik voor een hoge positie in de zoekresultaten van Google, boven de organische zoekresultaten. Wanneer er niet geklikt wordt op de advertentie betaal je ook niks aan Google, wanneer er wel geklikt wordt betaal je slechts een relatief klein bedrag.

Kosten

De kosten voor een adwordscampagne bestaat uit drie onderdelen:

 • Set-upEenmalig bedrag voor de zoekwoordenanalyse, het opstellen van de advertenties en de campagne.
 • BeheerHet maandelijkse bedrag dat je aan ons betaalt voor beheer en optimalisatie.
 • KlikbudgetGoogle brengt je maandelijks kosten in rekening voor de kliks. De prijs voor een klik varieert van een paar cent tot 20 euro per klik, dit is afhankelijk van de zoekwoorden die je kiest, het aantal concurrenten en het bedrag dat zij willen betalen. Je kan zelf aangeven wat je maandelijks maximaal wilt uitgeven aan kliks of op welk moment je het budget wil besteden.

Voordelen van: Google Ads uitbesteden (SEA) Den Haag

Online Trust Coalitie web
Online Trust Coalitie

Naar de wolken en daar voorbij / Clouddiensten die we kunnen vertrouwen

Dutch Optics Centre whiskyfriday doc case
Dutch Optics Centre

Dutch Optics Centre: Stralend merk, een strakke website en lasers.

Bird & Bird whiskyfriday case birdbuzz 14
Bird & Bird

BirdBuzz: De nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Google Ads uitbesteden

Aan de hand van een gesprek met jou, beginnen we met zoekwoorden onderzoek en kijken naar de verschillende zoekwoordencombinaties die relevant zijn voor jou bedrijf en branche. Vervolgens zetten een Google Ads account en campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen in, dan ontwikkelen we enkele conversie gerichte advertenties voor jouw product of dienst. Tot slot stellen we de maximale kosten per klik en het budget en voor in. Als de campagne draait monitoren we regelmatig hoe de campagne loopt en passen we waar nodig is instellingen aan.

Wij nemen al het werk uit handen:

 • Opzetten Google Ads account
 • Koppelen aan Google Analytics
 • Koppelen aan Google Search Console
 • Aanmaken doelen in Google analytics
 • Zoekwoorden analyse
 • Instellen zoekwoorden
 • Instellen van de campagne(s)
 • Ontwikkelen converterende advertentieteksten
 • Bijhouden conversies & CTR
 • Optimaliseren campagne

Geen lange en moeilijke contracten

Wanneer je een Google Ads abonnement bij ons afneemt is dat voor minsten 3 maanden. Na drie maanden heb jij maandelijkse de keuze om de campagne te beëindigen wanneer je niet blij bent met het resultaat, natuurlijk doen wij er alles aan om de campagne zo goed mogelijk voor je te maken.

Google Ads uitbesteden
Search Engine Advertisement (SEA)
Whisky Friday levert veel meerwaarde voor de promotie van mijn merk via digital marketing. Ze geven pro-actief advies en denken echt mee als partner. Kortom ben al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant!

Wie met ons in zee zijn