Grafisch ontwerpbureau in Den Haag

Grafisch ontwerp Whisky Friday

Onder grafisch ontwerpbureau in Den Haag kan je verstaan het vormgeven van alles wat qua uitingen voor een bedrijf, evenement of zelfstandig ondernemer ontwikkeld wordt. Bij grafisch ontwerp begint dit vaak met een beeldmerk. Dit legt de basis voor een visuele identiteit. Van hieruit kan een grafisch ontwerper de verdere huisstijl gaan opstellen.

Grafisch ontwerp Den Haag

Kleurgebruik en typografie worden vastgelegd en doorgetrokken. Door in het begin richtlijnen vast te stellen en deze consequent te gebruiken ontstaat een identiteit met een sterke herkenbaarheid. Een eenduidige uitstraling draagt bij aan de identiteit en professionaliteit van een onderneming. Duur hoeft het niet te zijn, als je bijvoorbeeld kiest voor een twee kleuren huisstijl, heb je drukwerk met slechts twee drukgangen nodig. Dat kan flink schelen!

 

Voordelen van: Grafisch ontwerpbureau in Den Haag

Kleurgebruik NL AI coalitie
Onderdeel brandbook kleurgebruik

Grafisch ontwerp: hoe werkt het

Een ondernemer, bedrijf heeft meestal een duidelijk beeld wat haar/zijn bedrijf moet uitstralen. Tijdens een eerste gesprek wordt duidelijk wat de smaak is qua kleur, typografie en vorm. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Aan de hand van de reactie op dit eerste voorstel, komt een tweede ronde waarna het beeldmerk uiteindelijk wordt bijgeschaafd tot een definitief, vaststaand beeldmerk. Vervolgens worden er richtlijnen opgesteld voor gebruik van het grafisch ontwerp. Uiteindelijk ontstaat een compleet plaatje waaruit briefpapier, visitekaartje enveloppen, maar ook alle online-uitingen als website, banners en social media (bijvoorbeeld een zakelijke facebook coverphoto) eenduidig ontworpen kunnen worden.
Mocht er van tevoren geen idee zijn wat voor stijl de klant voor ogen heeft, dan is er een extra eerste gang: aan de hand van moodboards met afbeeldingen, stijlen en kleuren wordt bepaald waar de voorkeur in vorm en kleur ligt. Van daaruit wordt een eerste voorstel ontwikkeld.

Wat heb je precies nodig en wat heb je echt nodig? Dat zijn 2 vragen die ontzettend goed onderzocht worden, om precies dat te leveren wat er moet zijn. Niets te veel, niets te groots, gewoon precies goed. Hele fijne samenwerking, duidelijke afspraken en grenzen en wat ik echt kon appreciëren: kom gezellig binnen! Ze zien je als mens

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is de laatste jaren veel veranderd. De vraag is afgenomen en de concurrentie vanuit het buitenland is enorm toegenomen. Hoogwaardig drukwerk is hierdoor betaalbaarder worden. Complete grafische ontwerpen met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Ook speciaal drukwerk of drukwerk in kleine aantallen is mogelijk. Als grafisch ontwerper verzorgt Whisky Friday het hele drukwerktraject: van advies tot aanlevering en aflevering.

Grafisch ontwerp Whisky Friday
Grafisch ontwerp
Routekaart naar Leefstijlgeneeskunde

Leefstijl als erkend onderdeel van de specialistische zorg

Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit