Interim Online Marketeer

Interim Online marketeer

Waarom een interim online marketeer?

Interim online marketeer nodig? Heb jij verschillende marketingvraagstukken voor jouw bedrijf of organisatie, maar niet de kennis in huis om dit met eigen personeel op te lossen? Op korte termijn meer mankracht nodig of is je marketeer op vakantie of met zwangerschapsverlof? Huur dan een interim online marketeer in via Whisky Friday voor sparren over de marketingstrategie, nieuwe kennis of het opzetten van campagnes!

Online marketeer inhuren

We bieden onze marketeers al vanaf één dag per week aan. Ze komen graag bij jou op kantoor om hun kennis toe te passen en te delen. Wanneer de samenwerking zo goed bevalt is het natuurlijk ook mogelijk om uit te breiden tot 5 dagen in de week. Is je online marketeer weer terug van vakantie of heb je iemand in vaste dienst aangenomen? Geen probleem! We zijn heel flexibel, je past de uren van onze online marketeers gemakkelijk aan.

Voordelen van: Interim Online Marketeer

RCLR case
Research Centre for Longevity Risk

UvA en NN zetten een nieuw onderzoekscentrum op.

Online Trust Coalitie web
Online Trust Coalitie

Naar de wolken en daar voorbij / Clouddiensten die we kunnen vertrouwen

Dutch Optics Centre whiskyfriday doc case
Dutch Optics Centre

Dutch Optics Centre: Stralend merk, een strakke website en lasers.

Geen lange contracten

Een nieuwe werknemer aannemen is een grote stap. Whisky Friday maakt het makkelijk om een online marketeer in huren en door te groeien. Je zit namelijk niet vast aan lange of vaste contracten voor personeel. Wanneer je bijvoorbeeld vervanging zoekt voor ziek personeel, is het heel fijn als je direct je capaciteitsprobleem kan oplossen. Collega’s kunnen vaak het extra werk niet opvangen door gebrek aan tijd of niet de juiste kennis.

Geen werkgeverslasten en plichten

Helemaal top toch? Wanneer je online marketing freelancer inhuurt, betaal je alleen voor de gewerkte uren. Je hebt geen werkgeverslasten of plichten, verder hoef je je geen zorgen te maken iemand bijvoorbeeld ziek wordt.

Interim Online marketeer

Voordelen van inhuren freelance online marketeer:

  • Nieuwe kijk op je marketingstrategie
  • Grote bron aan ervaring en kennis
  • Deel van je team
  • Tijdelijk extra mankracht
  • Geen werkgeverslasten en plichten
  • Ontbrekende kennis aanvullen
Fijn informeel bureau met een hoop kennis. Erg klantgericht en ook niet te beroerd om hun eigen mening te geven. Een aanrader!

Wie met ons in zee zijn