Logo laten ontwerpen Den Haag

Huisstijl laten ontwerpen

De welbekende appel met een hap eruit, de grote, gele letter M die je regelmatig naast de snelweg tegenkomt en het kleine, blauwe vogeltje – we durven te wedden dat je bij deze beschrijvingen onmiddellijk aan Apple, McDonalds en Twitter moet denken. Dit illustreert de kracht van een goed ontworpen logo: een logo maakt je bedrijf herkenbaar en vertelt iets over de visie van je bedrijf. Wat wil je uitstralen? Betrouwbaarheid, innovatie of juist luxe? Bij Whisky Friday kun je een logo laten ontwerpen dat de identiteit van je bedrijf in één oogopslag weergeeft. Je kunt bij ons tevens een compleet nieuwe huisstijl laten ontwerpen.

Logo laten ontwerpen

Welke indruk wil je achterlaten als een (potentiële) klant je website bezoekt? Je hebt vast wel iets voor ogen – misschien komt het woord ‘creatief’ in je op, of juist ‘innovatief’ of ‘betrouwbaar.’ Een manier om deze boodschap over te brengen op je doelgroep is het gebruik van een consistente huisstijl. Een huisstijl is de wijze waarop een merk zich visueel presenteert, bijvoorbeeld door middel van een logo, kleurgebruik en typografie. Door c en deze consequent te gebruiken, versterk je je naamsbekendheid en onderscheid je je van de concurrentie. Coca Cola is hier een goed voorbeeld van. Bij Whisky Friday kun je een volledige huisstijl laten ontwerpen. Ook kun je bij ons een professioneel logo laten ontwerpen.

Voordelen van: Logo laten ontwerpen Den Haag

RCLR case
Research Centre for Longevity Risk

UvA en NN zetten een nieuw onderzoekscentrum op.

Online Trust Coalitie web
Online Trust Coalitie

Naar de wolken en daar voorbij / Clouddiensten die we kunnen vertrouwen

Dutch Optics Centre whiskyfriday doc case
Dutch Optics Centre

Dutch Optics Centre: Stralend merk, een strakke website en lasers.

Maak je merk zichtbaar door een logo en huisstijl te laten ontwerpen

Een huisstijl en/of logo laten ontwerpen begint met een goed gesprek. Gewapend met een kop koffie gaan we samen om de tafel zitten en bespreken we je wensen. Welke indruk wil je achterlaten bij je doelgroep? Wil je slechts een bedrijfslogo laten ontwerpen of wil je graag een gehele huisstijl laten ontwerpen? Met jouw instructies in ons achterhoofd maken we een aantal concept-ontwerpen. Vervolgens kies jij je favoriete ontwerp uit en finetunen we samen het design. Een logo laten ontwerpen en huisstijl laten ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Een nieuwe visuele identiteit

Wil jij graag een huisstijl of logo laten ontwerpen in of nabij Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Whisky Friday kun je een huisstijl of logo laten ontwerpen dat in één oogopslag de visie van jouw onderneming duidelijk maakt en je laat opvallen in de zee van concurrentie. Overweeg je een huisstijl of bedrijfslogo te laten ontwerpen en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Huisstijl laten ontwerpen
Logo alternatieven
“Whisky Friday is een creatief en servicegericht bureau. We zijn enorm trots op onze website en huisstijl, die door hen ontwikkeld is. Ze ‘bouwen’ niet alleen websites, maar denken ook echt met je mee om tot een doelgerichte website te komen. Een aanrader om met dit bureau in zee te gaan!”

Wie met ons in zee zijn