Shopify

Gymshark webshop shopify

Wat is Shopify?

Shopify is het grootste e commerce platform wereldwijd, ze zijn meer dan tien jaar geleden begonnen met het verkopen van snowboards online, ze konden geen systeem vinden om succesvol een webshop te starten. Shopify maakt het makkelijk om een webshop bouwen zonder te kunnen coderen of programmeren, je hebt met dus maar weinig technische kennis nodig. Met dit overzichtelijke CMS (content management systeem) wordt het eenvoudig om zelf ook een webwinkel te maken.

Shopify wordt tegenwoordig gebruikt door bedrijven van alle kalibers, van hobby webshops tot bedrijven zoals Tesla, Redbull en Gymshark. Kleine sidenote, deze bedrijven hebben wel een Shopify Plus account, hierover later meer.

Shopify feitjes

Wat korte feitjes over dit e commerce platform:

  • Meer dan 1 miljoen bedrijven in 175 landen hebben meer dan 150 miljard euro omgezet
  • De gemiddelde conversion rate is 1.5%
  • Meer dan 7000 bedrijven gebruiken Shopify Plus
  • Mobiele optimalisatie is heel belangrijk, 81% van het verkeer is namelijk afkomstig van mobiele apparaten
  • Je hebt al een webshop vanaf 29 dollar per maandag

Voordelen van: Shopify

Nederlandse AI Coalitie wf website 2021 featured img nlaic
Nederlandse AI Coalitie

Van grafisch werk tot het ontwikkelen van hét grootste informatieplatform omtrent AI in Nederland.

Archipel Tax Advice wf website 2021 featured img ata
Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

Lifestyle4Health Group
Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

SBL Cyber Security wf website 2021 featured img sbl
SBL Cyber Security

Catch me if you can… Cyber criminelen geen schijn van kans

De Rokerij wf de rokerij 001
De Rokerij

We lieten de hele visuele identiteit flink roken!

Mogelijkheden

Shopify biedt verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de verschillende gratis  thema’s of de betaalde thema’s. Wil je iets helemaal naar jou smaak dan kun je ook volledig custom design laten maken dat voorzien is van huisstijl en wensen. Je producten en productfoto’s voeg je makkelijk toe, ook kun je je social media kanalen, zoals je Instagram koppelen aan je shop en maak je eenvoudig advertenties aan voor deze kanalen.

Apps en koppelingen

Met de Shopify App Store kun je de functies van je webshop uitbreiden, denk hierbij aan een koppeling met je boekhoudprogramma zoals Exact. Je orders, klanten, voorraad en producten worden dan automatisch gesynchroniseerd, geen gedoe meer qua boekhouding! Verder heb je apps zoals die van PostNL en DHL om automatisch je verzendlabels aan te maken voor je pakketjes. De apps in de store bestaan uit een verzameling gratis en premium plug-ins. De PostNL extentie is 7 dollar per maand en de DHL app is gratis.

Gymshark webshop shopify
Gymshark

Wat is Shopify Plus?

Shopify Plus is de grotere broer van Shopify. De ecommerce software groeit namelijk met je mee en speciaal ontworpen voor grote merken. Je krijgt namelijk onbeperkte bandbreedte en focus op groei van je bedrijf zonder enige beperkingen. Verder is het bij Shopify plus mogelijk om 8,000-bestellingen per minuut, per winkel te verwerken. Aan deze extra’s zit wel een stevig prijskaartje, Shopify plus heeft namelijk een vanaf prijs van $2000 per maand. Zolang je niet aan deze cijfers komt, voldoet het basic abonnement samen met de beschikbare apps aan al je wensen.

Shopify webshop laten maken

Wil je je eigen webshop beginnen of wil je stappen maken met je huidige webshop? Maar geen idee hoe? Wij creëren samen met jou op het grootste e commerce platform Shopify de ideale webshop waar branding en sales samenkomen!  Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken voor jou bedrijf.

Whisky Friday levert veel meerwaarde voor de promotie van mijn merk via digital marketing. Ze geven pro-actief advies en denken echt mee als partner. Kortom ben al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant!

Wie met ons in zee zijn