WordPress website laten maken Den Haag

Waarom een website in WordPress?

Er zijn ontzettend veel verschillende systemen om websites op te maken. Wix of SquareSpace worden vaak gebruikt door freelancers en hobbyisten, de multinationals hebben dan weer hun eigen contentmanagementsysteem welke custom ontwikkeld is. Veel ondernemers en het mkb laten meestal een WordPress website maken. 35% van alle websites op de wereld maakt gebruik van WordPress als contentmanagementsysteem (CMS) Doordat WordPress zo veel wordt gebruikt wereldwijd, hoef je je geen zorgen te maken dat je website in de toekomst niet meer geüpdatet wordt of ondersteund.

Waarom WordPress website in Den Haag laten maken?

We krijgen vaak de vraag “Waarom een wordpress website?” Er zijn verschillende redenen om voor WordPress als CMS te kiezen voor jouw website. Het is erg belangrijk dat het CMS altijd wordt doorontwikkeld, makkelijk in gebruik is en ook uit te breiden is. Met WordPress kun je zelf de website beheren, denk hierbij aan het plaatsen van teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. Verder kun je zelf nieuwe pagina’s aanmaken en deze in het menu plaatsen. WordPress geeft na het toepassen van zoekmachine optimalisatie de resultaten weer in Google. WordPress voldoet aan alle technische eisen van Google stelt, dit is een zeer belangrijke factor voor het lokaal gevonden worden van uw bedrijf. Tot slot kan WordPress kan worden uitgebreid met plugins zoals Woocommerce (webshop functies).

Voordelen van: WordPress website laten maken Den Haag

Nederlandse AI Coalitie wf website 2021 featured img nlaic
Nederlandse AI Coalitie

Van grafisch werk tot het ontwikkelen van hét grootste informatieplatform omtrent AI in Nederland.

Archipel Tax Advice wf website 2021 featured img ata
Archipel Tax Advice

Van Start-up naar Scale-up met behoud van de heerlijke identiteit

Lifestyle4Health Group
Lifestyle4Health

Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

SBL Cyber Security wf website 2021 featured img sbl
SBL Cyber Security

Catch me if you can… Cyber criminelen geen schijn van kans

De Rokerij wf de rokerij 001
De Rokerij

We lieten de hele visuele identiteit flink roken!

Een converterende website

Online gevonden worden is noodzakelijk voor je nieuwe website, ook is het activeren van de bezoeker tot een converterende klant key. Whisky Friday designed en bouwt de websites vanuit deze doelen zodat jij kan groeien. De websites worden functioneel en gestructureerd gemaakt zodat ze goed scoren voor Google, conversies en leads opleveren. Whisky Friday uit Den Haag is up-to-date met de nieuwste online ontwikkelingen in de online marketing en design wereld, deze kennis passen we ook graag toe op jou nieuwe WordPress website.

Expertise in WordPress websites

Gebaseerd op het aantal ontworpen en het waarmaken van de hoeveelheid websites kunnen we met oprecht zeggen dat we experts zijn in WordPress. Whisky Friday levert alleen maar op maat gemaakte website designs en geen kant en klare templates, door het maatwerk onderscheid u zich van de concurrentie. De kracht van ons zit in het designen en bouwen van de websites vanuit een marketing oogpunt , er wordt gekeken naar doel van de website en hoe we de bezoeker zo goed mogelijk kunnen converteren.

Met onze wensen als uitgangspunt geeft Whisky Friday goede adviezen en service. Daarbij is Whisky Friday snel en flexibel.

Wie met ons in zee zijn