Whisky-Friday-Logo__preloader
 

Webdesign WordPress Den Haag

Kies voor webdesign in WordPress door Whisky Friday uit Den Haag. Wij zorgen namelijk voor een snaarstrak webdesign waarbij we rekening houden met belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie zoals conversie optimalisatie, on page optimalisatie (intern) en off page optimalisatie (extern). We houden rekening met alle belangrijke facetten van een goed ontwerp.

Erg knap hoe Whisky Friday al mijn ideeën heeft vertaald in een logo en huistijl die totaal matchen bij wat ik wil uitdragen.

– Rosanne Lieffering – de Man, KNOW YOU COACHING

Webdesign WordPress Den Haag door Whisky Friday

De websites die wij maken krijgen een uniek design en zijn dus niet van die duizend uit een dozijn sites die na een halfjaar al weer aan vervanging toe zijn. Bij ons krijg je een website waar je nog jarenlang trots op kunt zijn. Een investering die het dus dubbel en dwars waard is. Ook worden de websites die wij maken zoekmachine geoptimaliseerd voordat ze online komen te staan. Hierdoor zijn alle pagina’s geoptimaliseerd op de juiste zoekwoorden.

Wij zorgen voor een goede vindbaarheid voor webshops en websites op zowel lokaal als landelijk niveau. Wij laten de resultaten graag voor zich spreken met enkele voorbeelden hieronder.

webdesign Wordpress Den Haag

Voorbeelden Webdesign Den Haag door Whisky Friday

Project 1: Administratiekantoor van der Zwaard uit Den Haag
Project 2: Telemarketing binnenverkoop uit Den Haag
Project 3: Yaarchitecten uit Den Haag

WordPress Den Haag

Bent u op zoek naar een WordPress website, een WordPress Webshop, WordPress Intranet of een ander systeem in WordPress? Dan bent u bij Whisky Friday aan het juiste adres. Wij zijn dé WordPress specialist van Den Haag en leveren dagelijks gebruiksvriendelijke WordPress websites en webshops op. Interesse in wat WordPress allemaal kan? Neem gerust vrijblijvend op. Wij hebben in de laatste jaren meer dan honderd websites en webshops gemaakt in WordPress.

WordPress Webshop

Je hoeft geen eigen product of diensten te hebben en geen vragen van klanten te beantwoorden. De belangrijkste taak is het doorsturen van je website bezoekers naar de verkooppagina’s van de adverteerder. Je kunt een affiliate website laten maken met een overzicht van verschillende aanbieders binnen een branche of een blog opzetten en artikelen schrijven over producten en diensten.

Challenge yourself; it’s the only path which leads to growth.

– Morgan Freeman

Ready to rise? Connect met ons

Wij werken voor