Hoe gaan wij te werk?

Door middel van luisteren naar jouw verhaal, stippelen wij samen een plan van aanpak uit. Ieder bedrijf is tenslotte uniek en elk merk heeft zijn eigen aanpak nodig. Samen gaan we op ontdekkingstocht en brengen we complexiteit uiteindelijk terug tot eenvoud.

1. Ontmoeting

Wij vinden het belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten. Dit begint bij een kennismakingsgesprek. Wij geven vrijblijvend advies op basis van jouw eisen en wensen.

2. Planning

Aan de hand van het fijne gesprek maken wij een tijdsplanning. Je ontvangt een uitgebreid overzicht wanneer wat wordt gedaan.

3. Offerte

Wij richten ons op het realiseren van online succes voor bedrijven tegen een eerlijke prijs en met onze eerste klas service. Uw offerte bevat een overzicht van alles wat we voor u doen en de volledige kosten.

4. Branding

Aansluitend op de eisen en wensen van jouw bedrijf beginnen wij met het ontwerpen van jouw merk. Je ontvangt een aantal ontwerpen waarin lettertypes, kleurstellingen en de vormgeving worden weergegeven. Hieruit kan jij de stijl kiezen die jou het meest aanspreekt.

5. Bouwen

Nu de huisstijl bekend is, beginnen wij met het ontwerpen en bouwen van de website. Alles wat wij maken uniek en speciaal gericht op jouw merk. Tussendoor houden we je op de hoogte van de vooruitgang.

7. Oplevering

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website is live! Wij geven jou een korte training om je eigen website te beheren. Uiteraard zijn wij er altijd om je te ondersteunen.