"Whisky Friday hielp ons aan een onderscheidende visuele identiteit en website."

Services

Branding, Huisstijl, Support, Websites

Branche

Overheid of Semioverheid

Opgeleverd

Stylescapes, Huisstijl & Website

Uitdaging

De Coalitie Leefstijl in de Zorg stond voor de taak om een onderscheidende en makkelijk herkenbare huisstijl neer te zetten. Ons stylescape traject was de eerste stap, waarin we drie visuele paden voorstelden. Dit creatieve onderdeel was essentieel om een visuele identiteit te vinden die echt past bij wat de Coalitie wil uitstralen.

Aanpak

We begonnen met discovery sessie waar we zorgvuldig hebben gekeken naar wat de Coalitie Leefstijl in de Zorg wil en wie ze zijn. Zo hebben we drie visuele richtingen gemaakt die laten zien hoe visuele identiteit eruit kan zien. De Coalitie heeft een keuze gemaakt en zijn toen de stijl verder gaan uitwerken. Deze stijl hebben we gebruikt om hun website te bouwen. En we zijn nog steeds bezig, want de website groeit steeds verder. Recent hebben we pagina’s ontwikkeld voor de teams, de coalitiedeelnemers en een archief voor de publicaties.

Uitkomst

Nu staat er een website die echt bij de Coalitie past. Hij is duidelijk en makkelijk te gebruiken. En het belangrijkste, het is een plek waar de Coalitie kan laten zien wat ze doen en wie ze zijn. We blijven de site steeds beter maken, samen met de Coalitie.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5