Digitale ambacht voor positieve impact

Whisky Friday (WF) is een digitaal bureau gevestigd in Den Haag, eigenlijk op Scheveningen. Met een gilde van ontwerpers, ontwikkelaars en strategen streven wij naar positieve impact. Elk project is uniek. Elke doelstelling, doelgroep of digitaal product is anders, hierdoor is ons werk handgemaakt, digitale ambacht noemen wij dat.

Onze focus is om innovatieve semi-overheden en start-ups verder te helpen. Dit doen wij met de combinatie van online-strategie, branding en development. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig aan oplossingen te werken. Resultaten haal je niet zo maar, daarom rammen wij geen projecten zonder plan of strategie. Zo blijft de organisatie in de digitale jungle aan de orde.

Integriteit

Een mooi woord dat bij ons betekend: What you see is what you get. Waardering voor onszelf en voor de klant, oprechtheid in wat we doen en een streven om altijd ons beste beentje voor te zetten.

Ambitie

Beter zijn dan gisteren, dat is het motto. Zowel in ons karakter als de expertise in ons vak. Wij zoeken naar mogelijkheden ook als de druk wordt opgevoerd. Grit is het woord dat we hiervoor gebruiken.

Kwaliteit

Wij hanteren normen voor wie we zijn en wat we leveren. Wij zijn kritisch naar onszelf om altijd up-to-date te blijven. We denken mee en denken vooruit als vakexperts om voor jou de beste uitkomst van je doelen te kunnen geven.

Ontmoet de gilde

Emma

Stagiaire

Amir

Digitaal ontwerper

Sergio

Founder & Creative director

Tycho

Strateeg

Jos

Founder & WordPress developer

Waar je ons verder aan herkent

Wie al met ons in zee gingen