Digitale ambacht voor positieve impact

Wij zijn een Schevenings digitaal bureau. Wij werken samen met grote (inter)nationale organisaties, semioverheden, educatieve instellingen en coalities.

Onze gilde bestaat uit grafisch ontwerpers, digitaal ontwerpers, ontwikkelaars en strategen. Als team maken wij digitale producten die werken.

Elk project is uniek. Elke doelstelling, doelgroep of digitaal product is anders, daarom is ons werk op maat, digitale ambacht noemen wij dat.

Ontmoet de gilde

Koen

Developer

Sin Ting

Designer

Amir

Digital designer

Sergio

Founder & Art director

Jos

Founder & Digitaal strateeg

Onze kernwaarden

Integriteit

Een mooi woord dat bij ons betekent: What you see is what you get. Waardering voor onszelf en voor de klant, oprechtheid in wat we doen en een streven om altijd ons beste beentje voor te zetten. 

Ambitie

Beter zijn dan gisteren, dat is het motto. Zowel in ons karakter als de expertise in ons vak. Wij zoeken naar mogelijkheden ook als de druk wordt opgevoerd. ‘Grit’ is het woord dat we hiervoor gebruiken. 

Kwaliteit

Wij hanteren normen voor wie we zijn en wat we leveren. Wij zijn kritisch naar onszelf en blijven zo altijd up-to-date. Als vakexperts denken we mee en denken we vooruit  om jouw doelstellingen te halen.

“Whisky Friday levert veel meerwaarde voor de promotie van mijn merk via digital marketing. Ze geven pro-actief advies en denken echt mee als partner. Kortom ben al ruim 2 jaar een zeer tevreden klant!”

Waar je ons verder aan herkent

Wie met ons in zee zijn