WordPress website laten maken Den Haag

Ben je op zoek naar een WordPress website laten maken Den Haag? Wij zorgen voor een professionele WordPress website. Wij zorgen ervoor dat je omzet van je bedrijf stijgt, door de website strategische in te zetten. Je WordPress website laten maken door ons helpt jouw bedrijf groeien terwijl jij je kan focussen op jouw bedrijf!

Wordpress website laten maken den haag webdesign den haag professionele website laten maken

Een WordPress website laten maken die converteert!

Online gevonden worden is noodzakelijk voor je nieuwe website, ook is het activeren van de bezoeker tot een converterende klant key. Whisky Friday designed en bouwt de websites vanuit deze doelen zodat jij kan groeien. De websites worden functioneel en gestructureerd gemaakt zodat ze goed scoren voor Google, conversies en leads opleveren. Whisky Friday uit Den Haag is up-to-date met de nieuwste online ontwikkelingen in de online marketing en design wereld, deze kennis passen we ook graag toe op jou nieuwe WordPress website.

40% van alle websites op de wereld maakt gebruik van WordPress als contentmanagementsysteem (CMS)

Zelf eenvoudig de website beheren

Onze websites zijn super snel (score: A)

Custom WordPress website. Geen templates!

Hoger in Google komen door Volledige Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw website laten maken in 4 stappen

Onze experts maken webdesigns op maat. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen. De rode lijn betreft altijd de volgende 4 stappen:

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

1

Kickoff

Het is enorm belangrijk dat wij weten wat jij nodig hebt. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

2

Webdesign

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. We maken een prototype van het webdesign en nemen deze samen door.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
3

Website ontwikkeling

Na een gezamelijk akkoord op het webdesign start de ontwikkeling van de website.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
4

Website lancering

De website staat klaar voor lancering! Voordat we lanceren geven we een gebruikerstraining. Daarna lancering we samen de website!

Prijspakketten

Hier vind je onze basisprijzen. Mocht je speciale wensen hebben is dat geen probleem, we gaan graag in gesprek.

De Pion

Professionele website. Goed voor de volgende zet van jouw bedrijf.

€4.000,-

Meest gekozen

Het Paard

Uitgebreide website voor doorstarters. Om professionele leads te krijgen

€7.000,-

De Koning

Website op maat. Met deze website kan jouw bedrijf de komende jaren doorgroeien.

Op maat

*contact is vrijblijvend, we helpen graag.

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2022 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

In goede handen:

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag
WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag
WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag
WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag
WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag

Contact? Reactie binnen 48 uur!

Vul hieronder het formulier in en we nemen je aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dat kan via 070 211 6779 op werkdagen, of ouderwets een handmatig mailtje naar chat@whiskyfriday.nl.

WordPress website laten maken Den Haag Webdesign bureau den haag

Expertise in WordPress websites

Gebaseerd op het aantal ontworpen en het waarmaken van de hoeveelheid websites kunnen we met oprecht zeggen dat we experts zijn in WordPress. Whisky Friday levert alleen maar op maat gemaakte website designs en geen kant en klare templates, door het maatwerk onderscheid u zich van de concurrentie. De kracht van ons zit in het designen en bouwen van de websites vanuit een marketing oogpunt , er wordt gekeken naar doel van de website en hoe we de bezoeker zo goed mogelijk kunnen converteren.

Waarom is een goede website zo belangrijk voor een bedrijf?

Een goede website laten maken is van het grootste belang voor je bedrijf. Dit geeft niet enkel een professionele indruk naar je klanten toe, want hierdoor geef je een betrouwbare indruk naar je klanten toe. Naast het grafisch ontwerp zorgt het ook voor naambekendheid van je diensten of goederen die je aanbiedt in je bedrijf. Hierdoor kunnen mensen je bedrijf opzoeken en zo kunnen ze contact met je opnemen, waardoor de verkoop bevorderd wordt. Ook zijn mensen zo eerder geneigd hun ervaringen te delen met anderen, waardoor je omzet opnieuw verhoogd wordt!

Je eigen bedrijf, hier komt heel wat bij kijken!

Wil je je eigen bedrijf starten in de nabije toekomst? Dan weet je vast ook wel dat hier heel wat bij komt kijken. Voor je bedrijf moet je niet enkel kijken voor een geschikte ruimte, ook voor personeel, voor kantoormateriaal, voor bedrijfswagens, voor gsms en abonnementen en dergelijke. Maar een ander belangrijk iets wat je zeker niet mag vergeten wanneer je je eigen bedrijf start, is om een wordpress website laten maken. Waarom dit zo belangrijk is voor je bedrijf, kan je hieronder verder lezen.

Wat houdt dat in: Een website in WordPress laten maken?

Er zijn ontzettend veel verschillende systemen om websites op te maken. Wix of SquareSpace worden vaak gebruikt door freelancers en hobbyisten, de multinationals hebben dan weer hun eigen contentmanagementsysteem welke custom ontwikkeld is. Veel ondernemers en het mkb laten meestal een WordPress website maken. 40% van alle websites op de wereld maakt gebruik van WordPress als contentmanagementsysteem (CMS) Doordat WordPress zo veel wordt gebruikt wereldwijd, hoef je je geen zorgen te maken dat je website in de toekomst niet meer geüpdatet wordt of ondersteund.

Waarom WordPress website laten maken?

We krijgen vaak de vraag “Waarom een wordpress website laten maken?” Er zijn verschillende redenen om voor WordPress als CMS te kiezen voor jouw website. Het is erg belangrijk dat het CMS altijd wordt doorontwikkeld, makkelijk in gebruik is en ook uit te breiden is. Met WordPress kun je zelf de website beheren, denk hierbij aan het plaatsen van teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. Verder kun je zelf nieuwe pagina’s aanmaken en deze in het menu plaatsen. WordPress geeft na het toepassen van zoekmachine optimalisatie de resultaten weer in Google. WordPress voldoet aan alle technische eisen van Google stelt, dit is een zeer belangrijke factor voor het lokaal gevonden worden van uw bedrijf. Tot slot kan WordPress kan worden uitgebreid met plugins zoals Woocommerce (webshop functies).

Waarom je website laten maken bij ons?

Ben je op zoek om een creatieve WordPress website in jouw huisstijl laten ontwerpen? dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een responsive website wordpress website laten maken die toch betaalbaar is voor jou. Je website laten maken bij ons betekent dat we zorgen voor een betaalbare website, dat een responsive website vormt! Wij zorgen ervoor dat je omzet van je bedrijf stijgt, want de klanten zullen zeer tevreden zijn over de website. Jij zorgt voor de goede goederen en diensten van je bedrijf en wij zorgen voor de beste webdesign in Den Haag!

Hosting en Onderhoud van WordPress websites. geen probleem!

Als je met ons je wordpress website laten maken staat jouw website op onze server veilig en up-to-date. Met Goede afspraken zorgen wij ervoor elke WordPress website de optimale performance heeft. Met onze groene hosting ben je ook goed bezig voor moeder natuur. Met onze onderhoud en support service ben je altijd ontzorgt.

Het belang van hoogstaand webdesign

Whisky Friday staat voor webdesign van het hoogste niveau. ‘We rise by lifting others’ is ons motto. Bedrijven die klaar zijn om het hogerop te zoeken kunnen bij ons een stijlvolle, eigentijdse en fully responsive website laten maken. Deze is prettig te gebruiken met PC’s, laptops, smartphones en tablets. Webdesign Den Haag is een van onze specialisaties. We weten als geen ander hoe belangrijk een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is voor het aangaan en onderhouden van klantrelaties. Bij ons kun je daarom een website laten maken die er echt uitspringt. Als experts op het gebied van webdevelopment ontwikkelen we een website die de unieke eigenschappen van je bedrijf weerspiegelt. Bij Whisky Friday kun je bovendien een website laten bouwen waarop iedere bezoeker zich thuis voelt.

Heb je zelf interesse in een WaardevolleWordpress website?

Wil je zelf een betaalbare website dat ook een responsive website is voor je bedrijf? Dan kan je dit het beste bij dit bedrijf laten doen! Wij nemen het werk van je over, maar maken uiteraard ook genoeg tijd en ruimte vrij om je inspraak te geven over het resultaat. Neem gerust tijd met ons op indien je nog verdere vragen zou hebben. We beantwoorden met veel plezier al je vragen en doen dit dan ook zo vlug mogelijk!

4.8
4.8/5