Grafisch ontwerpbureau in Den Haag

Onder grafisch ontwerpbureau in Den Haag kan je verstaan het vormgeven van alles wat qua uitingen voor een bedrijf, evenement of zelfstandig ondernemer ontwikkeld wordt. Bij grafisch ontwerp begint dit vaak met een beeldmerk. Dit legt de basis voor een visuele identiteit. Van hieruit kan een grafisch ontwerper de verdere huisstijl gaan opstellen.

Grafisch ontwerper in Den Haag, dat zijn wij

De eerste indruk is de belangrijkste. Je wilt dus dat jouw merk een uitstraling heeft die een goede indruk achterlaat, maar die ook bij je merk past. Door bij Whisky Friday je grafisch ontwerp te brengen ben je verzekerd van een prachtig ontworpen visuele identiteit.

Identiteit met een sterke herkenbaarheid

Jouw visie visueel maken

Hoogwaardig drukwerk is betaalbaarder worden

Professionaliteit uitstralen door grafisch ontwerp

Jouw Design in 3 stappen

Wij zijn expert in grafische vormgeving. We helpen je daarom met de vormgeving van jouw logo, huisstijl of andere visuele uitingen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

1

Kickoff

Weten wat er gemaakt moet worden is enorm belangrijk. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken

2

Schetsen

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. Wij schetsen nog met potlood en fineliners, om tot het juiste gevoel te komen wat er overgedragen moet worden.

Grafisch ontwerp den haag__logo-laten-maken huisstijl laten maken
3

Uitwerking

Na het kiezen van een ontwerp, worden de style-keuzes gedocumenteerd. Dit zorgt ervoor dat het logo altijd goed wordt gebruikt. In het overzicht staat welk bestand de juiste is.

Bedrijven die online succes behalen

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2022 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

In goede handen:

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag
Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag
Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag
Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag
Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag

Contact? Reactie binnen 48 uur!

Vul hieronder het formulier in en we nemen je aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dat kan via 070 211 6779 op werkdagen, of ouderwets een handmatig mailtje naar chat@whiskyfriday.nl.

Grafisch ontwerpbureau in Den Haag Webdesign bureau den haag

Grafisch ontwerpbureau in Den Haag

Wij zijn namelijk een grafisch ontwerpbureau Den Haag en kunnen voor jouw bedrijf een huisstijl designen waar je u tegen zegt. Waar kunnen wij je bij helpen? Wij kunnen onder andere het volgende voor je doen: – Een logo ontwerpen – Visitekaartjes designen – Je website ontwerpen – Briefpapier ontwerpen. Het gaat dus eigenlijk om de totale grafische vormgeving van je bedrijf. Natuurlijk luisteren wij bij alles naar de wensen die jij hebt en werken het uit tot in de puntjes. Daarnaast kijken wij uiteraard ook naar de doelgroep van je bedrijf. De huisstijl dient ten slotte de juiste uitstraling te hebben die past bij je doelgroep en waar zij zich mee kunnen identificeren.

Grafisch ontwerp

Kleurgebruik en typografie worden vastgelegd en doorgetrokken. Door in het begin richtlijnen vast te stellen en deze consequent te gebruiken ontstaat een identiteit met een sterke herkenbaarheid. Een eenduidige uitstraling draagt bij aan de identiteit en professionaliteit van een onderneming. Duur hoeft het niet te zijn, als je bijvoorbeeld kiest voor een twee kleuren huisstijl, heb je drukwerk met slechts twee drukgangen nodig. Dat kan flink schelen!

Grafisch ontwerp: hoe werkt het

Een ondernemer, bedrijf heeft meestal een duidelijk beeld wat haar/zijn bedrijf moet uitstralen. Tijdens een eerste gesprek wordt duidelijk wat de smaak is qua kleur, typografie en vorm. Op basis daarvan volgt een eerste ontwerp. Aan de hand van de reactie op dit eerste voorstel, komt een tweede ronde waarna het beeldmerk uiteindelijk wordt bijgeschaafd tot een definitief, vaststaand beeldmerk. Vervolgens worden er richtlijnen opgesteld voor gebruik van het grafisch ontwerp. Uiteindelijk ontstaat een compleet plaatje waaruit briefpapier, visitekaartje enveloppen, maar ook alle online-uitingen als website, banners en social media (bijvoorbeeld een zakelijke facebook coverphoto) eenduidig ontworpen kunnen worden. Mocht er van tevoren geen idee zijn wat voor stijl de klant voor ogen heeft, dan is er een extra eerste gang: aan de hand van moodboards met afbeeldingen, stijlen en kleuren wordt bepaald waar de voorkeur in vorm en kleur ligt. Van daaruit wordt een eerste voorstel ontwikkeld.

Drukwerkbegeleiding

In drukwerk is de laatste jaren veel veranderd. De vraag is afgenomen en de concurrentie vanuit het buitenland is enorm toegenomen. Hoogwaardig drukwerk is hierdoor betaalbaarder worden. Complete grafische ontwerpen met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes kunnen al vanaf €300,- (offset) gedrukt worden. Ook speciaal drukwerk of drukwerk in kleine aantallen is mogelijk. Als grafisch ontwerper verzorgt Whisky Friday het hele drukwerktraject: van advies tot aanlevering en aflevering.

4.8
4.8/5