Leefstijlgeneeskunde bekend maken bij een groter publiek

Services

Branding, Digital Design, Website, Beheer, DTP & Nieuwsbrief

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Style Guide
Website
Banners

Uitdaging

Lifestyle4Health is een organisatie die zich richt op leefstijlgeneeskunde. Het doel van L4H is om de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Om dit doel te bereiken moest de huidige one-page website vernieuwd worden. De nieuwe website moest een nieuwsplatform worden over leefstijlgeneeskunde.

Aanpak

Bij het maken van de nieuwe website van Lifestyle4Health hebben we veel aandacht besteed aan de details. We hebben banners gemaakt en afbeeldingen uitgekozen die aansluiten bij de L4Hmissie. Dit geeft een unieke en professionele look aan de website.

Er moest een nieuwsplatform ontworpen worden om informatie op te delen over leefstijlgeneeskunde. L4H wilde een online congres organiseren aangezien het fysieke congres niet mogelijk was i.v.m. corona.

Uitkomst

We hebben van een one-pager een volledige nieuws website gemaakt waarin de boodschap van L4H overkomt: Herstellen van ziektes door middel van Leefstijl. We zijn er trots op dat we een website hebben gemaakt waar mensen kunnen leren, delen en verbinden om hun gezondheid te verbeteren.

Voor het online congres hebben we een microsite gemaakt met daarin alle informatie over het congres en mogelijkheid tot inschrijving. 

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5