Lifestyle4health

1 nieuwsbrief, 2000 nieuwe abonnees!

Lifestyle4Health heeft als missie om de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Om het potentieel van leefstijlgeneeskunde te benutten is een transformatie nodig van zorg voor ziekte naar zelfzorg en regie op eigen gezondheid.
Behaalde resultaten voor Lifestyle4health:

Uitdaging

Lifestyle4Health gaat voor meer aandacht voor leefstijlgeneeskunde en het inbegrepen worden bij de basis zorgverzekering. Hiervoor is exposure nodig, steun van particulieren en organisaties. Ze hadden hier al hard aan gewerkt en hadden er geloof in maar dit was nog niet genoeg. Lifestyle4health kwam bij Whisky Friday aan met de vraag of er binnen een hele korte periode een merk neergezet kon worden met de daarbij behorende informatie online, ze gingen namelijk “leefstijlgeneeskunde” introduceren bij de 2de  kamer.
Lifestyle4health case

Oplossing

We zijn begonnen met het live zetten van een informatieve website zodat er een basis stond, vanuit daar zijn we samen met Lifestyle4health nieuwsberichten gaan plaatsen die gedeeld konden worden met social media kanalen om bezoekers naar de website te trekken. De bezoekers konden zich vanaf de website inschrijven voor de nieuwsbrief, deze inschrijvingen hebben samen met de congressen voor een mooi resultaat gezorgd voor leefstijlgeneeskunde.

Resultaat

We hebben binnen 4 dagen een website live gekregen waardoor het idee gepresenteerd kon worden aan de 2e kamer. Verder zorgde we ervoor dat de resultaten die ze boekte beter werd tentoongesteld voor het publiek. Door middel van het (meerdere keren) uitbreiden van de website, mailcampagnes en vele sparringsessies hebben we Lifestyle4health het middelpunt gemaakt voor informatie over leefstijlgeneeskunde.De groei van Lifestyle4health was dan ook een erg mooi resultaat, door het gebruik van de website, congressen en een mailcampagnes is het gelukt om binnen 6 maanden 2000 steunbetuigingen binnen te krijgen voor leefstijlgeneeskunde. Dit heeft er zelfs voor gezorgd dat bij Menzis leefstijlgeneeskunde is opgenomen in hun verzekeringspakken.
Recente cases

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Honderden projecten en artikelen overzichtelijk op de PEROSH website

Bird Buzz de nieuwswebsite voor internationaal advocatenkantoor Bird & Bird

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!