Webdesign Den Haag

Wil je jouw bedrijf bekend maken bij een groter publiek? Dan is een (nieuwe) website laten maken een uitstekende eerste stap. Ons team van experts op het gebied van webdevelopment staat je hier graag in bij. Bij ons kun je een website laten ontwerpen om in te wonen.

Wordpress-website-laten-maken_webdesign-den-haag__professionele-website-laten-maken_1500x1000_300522_59

Webdesigners in Den Haag

Onze webbouwer zet alles naar je hand. Waarom zou je geen professionele website laten maken die perfect bij je past? Onze webdesign experts draaien hun hand er niet voor om. Bij ons kun je bovendien een website laten bouwen waar je (potentiële) klanten graag vertoeven. Naar deze aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving keren ze met liefde terug.

Een uniek concept dat zich onderscheid

Designs zowel kleine bedrijven als corporates

Onze websites zijn super snel (score: A)

Custom WordPress website. Geen templates!

Eenvoudig zelf te beheren

Jouw website laten maken in 4 stappen

Onze experts maken webdesigns op maat. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen. De rode lijn betreft altijd de volgende 4 stappen:

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

1

Kickoff

Het is enorm belangrijk dat wij weten wat jij nodig hebt. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken

2

Webdesign

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. We maken een prototype van het webdesign en nemen deze samen door.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
3

Website ontwikkeling

Na een gezamelijk akkoord op het webdesign start de ontwikkeling van de website.

Wordpress website laten maken webdesign den haag professionele website laten maken
4

Website lancering

De website staat klaar voor lancering! Voordat we lanceren geven we een gebruikerstraining. Daarna lancering we samen de website!

Prijspakketten

Hier vind je onze basisprijzen. Mocht je speciale wensen hebben is dat geen probleem, we gaan graag in gesprek.

De Pion

Professionele website. Goed voor de volgende zet van jouw bedrijf.

€4.000,-

Meest gekozen

Het Paard

Uitgebreide website voor doorstarters. Om professionele leads te krijgen

€7.000,-

De Koning

Website op maat. Met deze website kan jouw bedrijf de komende jaren doorgroeien.

Op maat

*contact is vrijblijvend, we helpen graag.

Cases & Testimonials

Met een vogelvlucht door al onze cases van 2021 met daarnaast een mooi woordje over onze laatste samenwerking

Testimonial

“WF is goed in staat om – in een fijne samenwerking – ons te helpen bij het verwezenlijken van een concreet, gebruiksvriendelijk en praktisch platform voor strategische vraagstukken. Via deze ‘routekaart’ roepen we alle belanghebbenden op hun inspanningen voor leefstijlgeneeskunde zichtbaar te maken om overzicht te krijgen van successen en knelpunten. Het platform stelt ons in staat om samen met anderen de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en versnellen.” TNO namens Lifestyle4Health

Marjan van Erk

Senior project manager - TNO

Onze klanten

Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag
Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag
Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag
Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag
Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag

Contact

Vul hieronder het formulier in en we nemen je aanvraag vrijblijvend in behandeling. Liever bellen? Dat kan via 070 211 6779, of handmatig een mailtje kan ook naar chat@whiskyfriday.nl.

Webdesign Den Haag Webdesign bureau den haag

Concepting bij webdesign Den Haag

Een website of webshop online hebben met standaard design in een verzadigde markt is niet genoeg om jezelf te onderscheiden. Een concept moet uniek zijn, passen bij het bedrijf en de basis vormen voor de rest van het project. In de conceptfase moet er al uitblinken wat een design uniek en krachtig maakt. Daarna wordt de basis gemaakt voor de rest van het project. In de conceptfase wordt er aan de hand van het doel het design bepaald, hier worden de eerste functionaliteiten zichtbaar.

Waarom zijn Wireframes belangrijk bij webdesign?

Om het webdesign levendig te krijgen en visueel werken wij met wireframes. Wireframes zijn een visueel middel bij het ontwikkelen en designen van een website. Je kan het ook wel zien als de bouwtekening van een website. Door wireframes te maken krijg je een mooi beeld hoe het project in elkaar steekt, hoe het er visueel uit gaat zien en over welke functies de website beschikt.

Een professionele website laten maken, hoe pakken we dat aan?

Bij Whisky Friday kun je een website laten maken die gebruiksvriendelijk is voor je bedrijf en je klanten. Bij ons kun je namelijk een WordPress website laten bouwen die helemaal klaar is om in gebruik genomen te worden. Door Whisky Friday een professionele website laten maken is profiteren van alle kennis, ervaring en creativiteit die onze experts in huis hebben. Maar we betrekken je uitgebreid bij de verschillende fasen van het webdesign. Bij ons een WordPress site laten maken is dé manier om specialistisch werk uit handen te geven en toch inspraak te hebben. Zo kun je tijd en moeite besparen en genieten van een website die echt aanvoelt als de jouwe.

Wat is het verschil tussen webdesign en web ontwikkeling?

Het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops wordt webdesign genoemd, webdesign is een onderdeel van grafisch ontwerp. Vaak wordt de term ook in bredere zin gebruikt, bijvoorbeeld bij web ontwikkelen van de back-end van de website. Omdat het designen en bouwen van de websites niet altijd door dezelfde persoon wordt uitgevoerd is het scheiden van de 2 termen een betere optie. Meestal besteedt het visuele plaatje uit aan een designer en de ontwikkeling (het bouwen) aan een developer. Whisky Friday is naast een webdesign bureau in Den Haag ook een full service agency en kan zowel het designen en de ontwikkeling voor je uitvoeren.

Whisky Friday helpt jou met webdesign in Den Haag

Een website laten designen en bouwen door webdesign bureau in Den Haag, doordat Whisky Friday een hecht team heeft met ieder zijn eigen expertise kunnen jou doelstellingen behalen. Wij designen websites voor bedrijven met een kleiner budget maar ook volledige custom websites. Voor elk bedrijfsdoel maken wij wel een webdesign. Vragen? Neem gerust contact op of kom langs in Den Haag.

Waarom een Website laten maken in WordPress?

Wat is WordPress? Bijna elk bedrijf heeft een website, en veel gebruikers starten ook hun eigen persoonlijke blogs en sites. WordPress is het toonaangevende platform om uw site met de minste poespas vanuit uw hoofd op het web te krijgen. Het heeft een enorm marktaandeel (meer dan 40% van het web) en is open-source – dus iedereen kan het vrij gebruiken en bijdragen aan het platform.

Wil je een website laten maken waar je nog lang plezier van hebt? Dan is het belangrijk om niet over een nacht ijs te gaan. Wil je door Whisky Friday je site laten maken, dan kun je het beste langskomen in ons Scheveningse kantoor. We brengen al je wensen in kaart en bieden je een heldere website offerte aan. We leggen graag uit wat je allemaal mag verwachten als je kiest voor een website laten maken in WordPress. Zo weet je precies waar je aan begint. Neem nu contact op om een afspraak te maken.

4.8
4.8/5