Webdesign Den Haag

Wil je jouw bedrijf bekend maken bij een groter publiek? Dan is een (nieuwe) website laten maken een uitstekende eerste stap. Ons team van experts op het gebied van webdevelopment staat je hier graag in bij. Bij ons kun je terecht om een website te laten ontwerpen die perfect past bij jouw bedrijf.

Al meer dan 5 jaar vertrouwd door 100+ bedrijven en organisaties

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Webdesigners in Den Haag

Onze webbouwers passen alles volledig aan jouw wensen aan. Waarom zou je niet kiezen voor een professionele website die perfect bij jou past? Onze deskundige webdesigners draaien hun hand er niet voor om. Bovendien kun je bij ons een website laten bouwen die jouw (potentiële) klanten graag bezoeken. Ze zullen met plezier terugkeren naar deze aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving.

Jouw website laten maken in 4 stappen

Onze experts maken webdesigns op maat. Elk project heeft zijn eigen uitdagingen. De rode lijn betreft altijd de volgende 4 stappen:

1. Discovery sessie

Het is enorm belangrijk dat wij weten wat jij nodig hebt. Door samen te sparren over de missie, visie, doelgroep(en) en niet te vergeten smaak. Zijn wij instaat dit te visueel te vertalen.

2. Webdesign

Niet voor niets dat we onszelf ambachtslieden noemen. We maken een prototype van het webdesign en nemen deze samen door.

3. Website ontwikkeling

Na een gezamenlijk akkoord op het webdesign start de ontwikkeling van de website.

4. Website lancering

De website staat klaar voor lancering! Voordat we lanceren geven we een gebruikerstraining. Daarna lancering we samen de website!

Webdesign Discovery Sessie

Tijdens onze Webdesign Discovery Sessie staan jouw behoeften centraal. We sparren samen over jouw missie, visie, doelgroep(en) en persoonlijke smaak. Op basis hiervan vertalen wij deze aspecten visueel. Met onze expertise zorgen we voor een perfect passende website die jouw merkidentiteit en de verwachtingen van jouw doelgroep weerspiegelt. Optimaliseer jouw online aanwezigheid met doelgericht webdesign en laat ons je begeleiden tijdens deze Discovery Sessie.

Low-code website in Webflow

We zijn verheugd Webflow te introduceren, de volgende generatie websitebouwers. Met Webflow Kunnen we prachtige websites maken zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Bovendien zorgen onze razendsnelle hosting en SEO ervoor dat uw website door zoveel mogelijk mensen wordt gezien.

Webflow - Wat is webflow website - webflow vs wordpress

Bedrijven die online succes behalen

24/7 kun je terecht bij de veelgestelde vragen!

We praten graag met je. Alleen vaak kunnen we je vragen al snel beantwoorden door onze geselecteerde veelgestelde vragen.

Mochten je vraag er niet tussen staan of? Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 070 211 7996

Als het om webdesign gaat, vraagt u zich misschien af: wat is dat eigenlijk? En, nog belangrijker, wat houdt het in voor uw zakelijke website?

Eenvoudig gezegd is webdesign het proces van het maken van een website. Dit omvat alles van de eerste planningsfasen tot het eindproduct, en alles daartussenin. Het is een complex en veelzijdig proces dat op het eerste gezicht ontmoedigend kan lijken.

Klik hier meer uitleg over webdesign

Als ruwe indicatie kunt u echter verwachten ongeveer €5,000-€8,000 te betalen voor een standaard bedrijfswebsite. Natuurlijk kan deze prijs sterk variëren, afhankelijk van de mate van maatwerk en de vereiste functies.

Ga naar deze blog om te weten wat kost een webdesign

Het is verstandig ook te budgetteren voor lopend onderhoud en website-updates, die 50 tot 300 euro per maand kunnen kosten. Het is dus belangrijk om op lange termijn te denken bij het budgetteren van webdesign.

Wat is WordPress? Bijna elk bedrijf heeft een website, en veel gebruikers starten ook hun eigen persoonlijke blogs en sites. WordPress is het toonaangevende platform om uw site met de minste poespas vanuit uw hoofd op het web te krijgen. Het heeft een enorm marktaandeel (meer dan 40% van het web) en is open-source – dus iedereen kan het vrij gebruiken en bijdragen aan het platform.

Webflow is de low-code website builder die het maken van mooie websites eenvoudig maakt

We zijn verheugd Webflow te introduceren, de volgende generatie websitebouwers. Met Webflow Kunnen we prachtige websites maken zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Bovendien zorgen onze razendsnelle hosting en SEO ervoor dat uw website door zoveel mogelijk mensen wordt gezien. En omdat het platform is gebouwd op de nieuwste technologie, kunt u er zeker van zijn dat uw website zowel flexibel als efficiënt zal zijn.

Lees onze “Wat is Webflow” Blog

Het is ons wel eens gelukt om een website binnen een week te lanceren, maar ga hier niet vanuit. 

We leveren namelijk maatwerk (digitale ambacht), hierdoor kunnen we van tevoren geen specifieke indicatie geven.

Na een belletje en/of kennismakingsgesprek kunnen we echter wel een goede inschatting geven.

Ontdek waar de kansen liggen voor jouw bedrijf

Wil je kansen pakken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Plan een oriëntatiegesprek in, en we laten je zien waar de kansen liggen.

Webdesign bureau den haag

Uitgelicht werk

"Whisky Friday hielp ons aan een onderscheidende visuele identiteit en website."

Branding, Huisstijl, Overheid of Semioverheid, Support, Websites

Project bekijken

Een langdurige samenwerking met de Coalitie voor AI in Nederland

Branding, Huisstijl, Marketing en strategie, Overheid of Semioverheid, Websites

Project bekijken

Waar juridische professionaliteit en moderne uitstraling hand in hand gaan

Branding, Huisstijl, Marketing en strategie, Software en ICT, Webflow, Websites

Project bekijken

Concepting bij webdesign Den Haag

Het hebben van een standaard ontwerp voor je website of webshop in een verzadigde markt is niet voldoende om je te onderscheiden. Als je op zoek bent naar webdesign in Den Haag dat echt opvalt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren webdesigners begrijpen het belang van unieke concepten die perfect passen bij jouw bedrijf en vorm geven aan het gehele project. Tijdens de conceptfase zorgen we ervoor dat het design opvalt en krachtig is. Daarna leggen we de basis voor de verdere ontwikkeling van het project. In deze fase wordt het design bepaald op basis van het doel en worden de eerste functionaliteiten zichtbaar. Bij ons kun je rekenen op innovatief webdesign in Den Haag dat jouw online aanwezigheid onderscheidend maakt.

Waarom zijn Wireframes belangrijk bij webdesign?

Onze webdesigners maken wij gebruik van wireframes om het webdesign tot leven te brengen en visueel overzichtelijk te maken. Wireframes vormen een essentieel visueel middel bij het ontwikkelen en designen van websites. Als een soort bouwtekening geven wireframes een duidelijk beeld van de structuur, visuele aspecten en functionaliteiten van een website. Door wireframes te creëren, krijg je een helder beeld van hoe het project in elkaar steekt, hoe het er visueel uit zal zien en welke functies de website in Den Haag zal bieden. Onze ervaren webdesigners zetten wireframes in om jouw webdesign levendig en doelgericht te realiseren.

Webdesign Den Haag: Hoe pakken we dat aan?

Bij Whisky Friday: Webdesign Den Haag kun je een gebruiksvriendelijke website laten maken die perfect aansluit bij jouw bedrijf en klanten. Onze ervaren webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress-websites die direct klaar zijn voor gebruik. Het laten maken van een professionele website door Whisky Friday BV betekent profiteren van de uitgebreide kennis, ervaring en creativiteit die onze experts te bieden hebben. Wij hechten veel waarde aan jouw betrokkenheid gedurende de verschillende fasen van het webdesignproces. Door bij ons een WordPress-website te laten maken, kun je specialistisch werk uit handen geven en tegelijkertijd inspraak hebben. Op deze manier bespaar je tijd en moeite, en geniet je van een website die echt aanvoelt als de jouwe. Kies voor Whisky Friday BV als jouw betrouwbare webdesigner in Den Haag en creëer een website die jouw bedrijf optimaal vertegenwoordigt.

Wat is het verschil tussen webdesign en web ontwikkeling?

Het ontwerpen en vormgeven van websites en webshops aan de voorkant (front-end) wordt in Den Haag ook wel webdesign genoemd. Webdesign is een belangrijk onderdeel van grafisch ontwerp en omvat het visuele aspect van een website. Vaak wordt de term ook breder gebruikt, inclusief het ontwikkelen van de back-end van een website. Omdat het designen en bouwen van websites niet altijd door dezelfde persoon wordt uitgevoerd, is het scheiden van deze twee termen een betere optie. Bij Whisky Friday, een webdesigner en full service agency in Den Haag, kunnen we zowel het designen als de ontwikkeling van je website verzorgen. Je kunt rekenen op ons deskundige team om zowel het visuele plaatje als de technische implementatie van je website tot in de puntjes uit te voeren.

Whisky Friday helpt jou met webdesign in Den Haag​

Wil je een website laten ontwerpen en bouwen door een professioneel webdesign bureau in Den Haag? Bij Whisky Friday hebben we een hecht team van experts met elk hun eigen specialiteit, waardoor we jouw doelstellingen kunnen realiseren. Of je nu een bedrijf hebt met een kleiner budget of op zoek bent naar een volledig op maat gemaakte website, wij bieden webdesign op maat voor elk bedrijfsdoel. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom langs in Den Haag. Ons team staat klaar om je te helpen.

Waarom een Website laten maken in WordPress?

Wat is WordPress? Bijna elk bedrijf heeft een website, en veel gebruikers starten ook hun eigen persoonlijke blogs en sites. WordPress is het toonaangevende platform om uw site met de minste poespas vanuit uw hoofd op het web te krijgen. Het heeft een enorm marktaandeel (meer dan 40% van het web) en is open-source – dus iedereen kan het vrij gebruiken en bijdragen aan het platform.

Wil je een website laten maken waar je nog lang plezier van hebt? Dan is het belangrijk om niet over een nacht ijs te gaan. Wil je door Whisky Friday je site laten maken, dan kun je het beste langskomen in ons Scheveningse kantoor. We brengen al je wensen in kaart en bieden je een heldere website offerte aan. We leggen graag uit wat je allemaal mag verwachten als je kiest voor een website laten maken in WordPress. Zo weet je precies waar je aan begint. Neem nu contact op om een afspraak te maken.

4.8
4.8/5