Jaren vooruit als het om inzicht in de markt gaat

Services

Digital Design, Website

Branche

Juridische

Opgeleverd

WordPress website

Uitdaging

Dudok Legal stond voor een uitdaging: hun huidige website moest vernieuwd worden, maar wel binnen de bestaande huisstijl. Daarnaast was er een sterke wens om meer visuele elementen te integreren, zodat de website van Dudok meer dynamiek en visuele aantrekkingskracht zou krijgen.

Aanpak

Ons team begon met het opstellen van wireframes, waarmee we een duidelijk overzicht creëerden van de structuur en indeling van de nieuwe website. Deze wireframes dienden als fundament voor het vervolg van het proces. Met de visuele wensen van Dudok in gedachten, hebben we vervolgens een prototype ontworpen. Dit prototype was niet alleen functioneel, maar gaf ook een duidelijk beeld van hoe de visuele elementen zouden samensmelten met de bestaande huisstijl.

Uitkomst

Het resultaat is een vernieuwde website die naadloos aansluit bij de huisstijl van Dudok Legal. De site is verrijkt met visuele elementen die zorgen voor een dynamische gebruikerservaring, terwijl de authenticiteit en professionaliteit van Dudok behouden blijft.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5