Het identificeren en groeperen van knelpunten die de therapieontwikkeling bemoeilijkt

Services

Digital design, Web development

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Website
Logo

Uitdaging

FAST is een landelijk platform voor duurzame therapieontwikkeling waar betaalbaarheid en innovatie hand in hand gaan. FAST wilde een Troubleshooting Desk om knelpunten op het gebied van life sciences en health te signaleren die een belemmering vormen voor therapieontwikkeling. Aan Whisky Friday de taak om een Troubleshooting Desk website te ontwikkelen in de zelfde stijl als uitbreiding van FAST.nl.

Aanpak

Het belangrijkste onderdeel van de website is het ‘Bottleneck submission form’. Dit is de plek waar de doelgroep hun knelpunt kan melden. In samenwerking met de opdrachtgever hebben we gekeken naar welke informatie er nodig is om een goed beeld te krijgen bij een knelpunt. Toen dit duidelijk was hebben wij dit vertaald naar een gebruiksvriendelijk formulier waar de doelgroep eenvoudig gebruik van kan maken.

Uitkomst

WhiskyFriday heeft een uitgebreid bottleneck submission form ontwikkeld waarmee mensen eenvoudig in een paar stappen hun knelpunten kunnen melden. Hiermee is het mogelijk om snel en efficiënt een oplossing te vinden voor de meest voorkomende problemen. Dit proces heeft ervoor gezorgd dat mensen veel sneller een oplossing krijgen voor hun problemen.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5