Cloudinfrastructuur, data-soevereiniteit, edge-technologiestack... ruikt dit bekend? Dan hebben we een case voor je!

Services

Digital design, Web development

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Website

Uitdaging

Gaia-X is een Europees initiatief om een data- en cloudinfrastructuur te ontwikkelen dat Europese waarden als data-soevereiniteit borgt. Op deze manier krijgen gebruikers meer controle over hun data en kunnen waar wenselijk data op een veilige manier delen. Uiteindelijk moet Gaia-X richtlijnen en standaarden opleveren voor een door de industrie ontwikkelde gedistribueerde, federatieve data-infrastructuur.

Aanpak

WhiskyFriday heeft een grondige analyse gemaakt van de eisen en behoeften van NL Hub. Daarnaast is er een aansluitende variatie op de stijl van GaiaX ontworpen. Vervolgens is er een website gebouwd in deze stijl met aanpassingen voor de Nederlandse markt. Ten slotte is er een intensieve testfase uitgevoerd om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de website te verbeteren.

Uitkomst

Whisky Friday was in dit project verantwoordelijk voor het design en development van de website voor de Nederlandse Hub. Daarnaast heeft Whisky Friday geholpen bij het maken van de visuele uitingen.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5