Online Trust Coalitie

Naar de wolken en daar voorbij / Clouddiensten die we kunnen vertrouwen

Wat wij hebben gedaan:
Online Trust Coalitie web

Van doel naar strategie naar uitvoering?

Tegenwoordig zijn clouddiensten onmisbaar en worden alleen maar belangrijker in de samenleving. Maar hoe betrouwbaar zijn alle clouddiensten nou eigenlijk? Het doel van de Online Trust Coalitie (OTC) is daarom ook een eenvoudige methode creëren, waarmee leveranciers kunnen aantonen dat hun diensten betrouwbaar en veilig zijn. Door het in kaart brengen van de doelgroep en de informatie konden we het wireframe strategisch opbouwen.

Practice what you preach!

Een betrouwbare en veilige cloud daar draait het allemaal om. Logisch dat de OTC het zelf ook allemaal in orde moet hebben. Een score van 100% op internet.nl bewijst dit wel. In de backend hielden we rekening met latere uitbreiding. Ook wel ‘Modulair ontwikkelen’ genoemd in buzzword-taal.

Online Trust Coalitie OTC Mockup1
Online Trust Coalitie OTC Mockup3
Online Trust Coalitie OTC Mockup2 min

Schilden en wolken

Volgens mij een vrij duidelijke keuze. Het werd al snel duidelijk dat het gebruik van het logo vrij divers is. Denk hieraan: Whitepapers, Website, Podcasts, Video’s. Daarbij de rationele doelgroep genomen. Viel de keuze al snel op een beeldmerk wat opzichzelfstaand gebruikt kon worden.

Online Trust Coalitie OTC Styleguide 1
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 2
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 3
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 4
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 5
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 6
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 7
Online Trust Coalitie OTC Styleguide 9

Filmen in maanpakken

Wat was dit een leuke ervaring. Een bezoekje aan het Noordwest Ziekenhuis om in de Hypermoderne Hybride OK een interview te filmen. Dit kon niet zonder voorbereidingen te treffen. Vandaar moest iedereen strikt volgens de hygiëne protocollen de OK betreden. Wat natuurlijk mooie foto’s met zich meenam. 

Meer weten over deze case?

Of wil je een vergelijkbare case starten? Sergio kan je hier alles over vertellen. En wie weet… misschien matchen we wel.

Sergio
Founder & Art Director
Online Trust Coalitie wf team img 2021 0004 sergio