Perosh

Honderden projecten en artikelen overzichtelijk op de PEROSH website

Om de kwaliteit van werk en werkgelegenheid in Europa te waarborgen, is een goed gecoördineerde aanpak van onderzoek naar veiligheid en gezondheid op het werk nodig dat boven regionale en nationale grenzen uitstijgt, vanuit deze waarden is PEROSH ontstaan.
Behaalde resultaten voor Perosh:

Uitdaging

PEROSH kwam bij Whisky Friday met de vraag of wij de website konden beheren, deze was namelijk gebouwd door een Duitse partij waarmee communicatie onmogelijk mee was. De website was al 7 jaar oud en daardoor niet meer te beheren, we hebben nog enkele aanpassingen gedaan maar dit was uitstel van executie.

De uitdaging bij dit project was om een gebruiksvriendelijke taxonomie op te stellen. Wanneer de gebruiker klikt op een member, dan wilt hij al het relevante nieuws, projecten en artikelen van die member zien.
Case perosh

Oplossing

Na het enige tijd beheren van de website hebben we het voorstel gedaan om de website opnieuw te ontwikkelen. We hebben de nadruk gelegd op een dynamische nieuws-website. Zo konden projecten, publicaties, nieuws en vacatures eenvoudig met elkaar verbonden worden zodat de bezoeker optimaal van de website gebruik kan maken. Hierdoor is het heel eenvoudig voor de PEROSH medewerkers om nieuws, publicaties of projecten toe te voegen die direct gekoppeld zijn.
Whisky Friday Case
Project overview

Resultaat

Een nieuwe dynamische nieuws-website staat en hier wordt wekelijks zorgeloos nieuwe content op gezet door de redactie van PEROSH. Verschillende Europese onderzoekers navigeren nu gemakkelijk door de artikelen en programma’s.
Recente cases

Honderden projecten en artikelen overzichtelijk op de PEROSH website

1 nieuwsbrief, 2000 nieuwe abonnees!

Wekelijks nieuwe klanten voor boekhouder Onno.nu

Cheers op onze mooie samenwerkingen

Wij zijn trots op de succesvolle projecten die we hebben opgeleverd
★★★★★ 5 uit 5 sterren op basis van 21 beoordelingen op Google
We rise by lifting others.
Open Whatsapp
1
Waarmee kunnen we je helpen?
Heb je een vraag? Stel hem gewoon via Whatsapp!