Leefstijl als erkend onderdeel van de specialistische zorg

Services

Digital design, Web development, Hosting, Website beheer, DTP

Branche

Semi overheid

Opgeleverd

Website
Huisstijl
Visuele uitingen
Drukwerk

Uitdaging

De routekaart is een initiatief van Lifestyle 4 Health en Arts en Leefstijl en is opgesteld als antwoord op de vraag ‘hoe kunnen we de ontwikkelingen in leefstijlgeneeskunde richting geven en versnellen, zodat leefstijl binnen 5-10 jaar standaard en erkend onderdeel is van de huisartsen- en medisch specialistische zorg?’. Het doel van de website is het zichtbaar maken van successen en knelpunten om zo samen de route naar leefstijl geneeskunde beter richting te geven en te versnellen.

Aanpak

De Routekaart wilde het mogelijk maken om een bijdrage te leveren via de website. Hiervoor hebben wij een formulier ontworpen waarin alle benodigde informatie verzameld wordt. Na het invullen van het formulier wordt de bijdrage toegevoegd aan de database. Deze database is een overzicht van alle bijdrages die zijn aangeleerd met als doel een stap dichter bij ‘leefstijl als geneeskunde’ komen.

Bij de oprichting van de Routekaart zijn er een aantal banners gemaakt die zij online en offline kunnen gebruiken.We hebben foto’s geselecteerd aan de hand van de onderwerpen die de Routekaart behandeld. Hier hebben we het patroon in verwerkt zodat er weer een frisse selectie was aan banners.

Uitkomst

WhiskyFriday heeft een database website gemaakt waarop het mogelijk is om een bijdrage te leveren met als doel het zichtbaar maken van successen en knelpunten. Om de route naar leefstijlgeneeskunde beter richting te geven en te versnellen, is er een aansluitende huisstijl ontworpen. Dit proces is eenvoudig, maar effectief en heeft de toegankelijkheid en kwaliteit van leefstijlgeneeskunde sterk verbeterd.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij helpen je graag met het opzetten van een doelgericht stappenplan om leads te genereren. Plan een vrijblijvende telefonische kennismaking in.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5