Routekaart naar Leefstijlgeneeskunde

Leefstijl als erkend onderdeel van de specialistische zorg

Wat is de Routekaart?

De routekaart is een initiatief van Lifestyle 4 Health en Arts en Leefstijl en is opgesteld als antwoord op de vraag ‘hoe kunnen we de ontwikkelingen in leefstijlgeneeskunde richting geven en versnellen, zodat leefstijl binnen 5-10 jaar standaard en erkend onderdeel is van de huisartsen- en medisch specialistische zorg?’. Het doel van de website is het zichtbaar maken van successen en knelpunten om zo samen de route naar leefstijl geneeskunde beter richting te geven en te versnellen.

Overweight couple running in green park

Deel jouw bijdrage aan de Routekaart

De Routekaart wilde het mogelijk maken om een bijdrage te leveren via de website. Hiervoor hebben wij een formulier ontworpen waarin alle benodigde informatie verzameld wordt. Na het invullen van het formulier wordt de bijdrage toegevoegd aan de database. Deze database is een overzicht van alle bijdrages die zijn aangeleerd met als doel een stap dichter bij ‘leefstijl als geneeskunde’ komen.

Banners met merkidentiteit

Bij de oprichting van de Routekaart zijn er een aantal banners gemaakt die zij online en offline kunnen gebruiken.We hebben foto’s geselecteerd aan de hand van de onderwerpen die de Routekaart behandeld. Hier hebben we het patroon in verwerkt zodat er weer een frisse selectie was aan banners.

Meer weten over deze case?

Of wil je een vergelijkbaar project starten? Jos kan je hier alles over vertellen. En wie weet… misschien matchen we wel.

Jos
Online strateeg