A globally accessible website with an increase in worldwide visits

Services

Branding, Huisstijl, Marketing en strategie, Webdesign, SEO

Branche

Software en ICT

Opgeleverd

Webflow website

Uitdaging

Na de herpositionering van het merk was het onze opdracht om een website te creëren die een internationaal publiek aanspreekt, een optimale laadsnelheid heeft en volledig geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Het ontwerp diende perfect aan te sluiten bij de marketingdoelstellingen van Viking Bookings en moest potentiële klanten wereldwijd aanzetten tot het aanvragen van een demo, met als uiteindelijk doel de aanschaf van de software van Viking Bookings.

Aanpak

Gedurende de wireframe-fase hebben we zorgvuldig geanalyseerd hoe we de website zowel geoptimaliseerd konden krijgen voor zoekmachines als gebruiksvriendelijk konden maken. We hebben de structuur van de website zorgvuldig uitgewerkt en ervoor gezorgd dat alle landingspagina’s voor de diverse doelgroepen voldoende informatie bevatten om de bezoeker te motiveren tot het ondernemen van actie, namelijk het aanvragen van een demo. Dit alles is vormgegeven in de moderne dynamische stijl van Viking Bookings, passend bij hun vernieuwde merkidentiteit.

Uitkomst

Het resultaat is een nieuwe, wereldwijde en snellere website die een toename van wereldwijde bezoeken laat zien. De bounce rates zijn gedaald en in de eerste maanden na de lancering zijn de demo aanvragen gestegen. Een succesvolle transformatie die Viking Bookings helpt om hun software wereldwijd aan de man te brengen.

Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag
Webdesign bureau den haag

Ontdek de digitale kansen voor jouw bedrijf

Wil jij jouw merk versterken? Samen ontwikkelen we een digitale strategie die aansluit bij jouw ambities. Neem contact op en we vertellen je er alles over.

Webdesign bureau den haag
4.8
4.8/5