Whisky-Friday-Logo__preloader
 

Linkbuilding

Linkbuilding bepaald voor de helft de ranking van de pagina’s van je website in Google. Na het SEO-optimaliseren van je pagina’s is linkbuilding een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Whisky Friday optimaliseert uw pagina’s niet alleen op de keywords waar u op gevonden wilt worden maar zorgt er ook voor dat deze hoog in de zoekmachines komen te staan. Afhankelijk hoe groot de concurrentie van het keyword zal de duur en prijs van de linkbuildingcampagne worden bepaald. Op ads.google is een hulpprogramma te vinden met zoekvolumes op keywords, hier is te vinden of een woord veelgezocht wordt en hoe de concurrentie is.

Met onze wensen als uitgangspunt geeft Whisky Friday goede adviezen en service. Daarbij is Whisky Friday snel en flexibel.

– Hanneke Molema, TNO

Linkbuilding door Whisky Friday – de voordelen

  • Boven de concurrent staan
  • Meer traffic
  • Lokaal snel gevonden worden
  • Relevante backlinks
  • Backlink rapportage

Linkbuilding met resultaat: Hoger in Google en meer website bezoekers
Linkbuilding brengt je hoger in de niet-betaalde zoekmachine resultaten. Nummer 1 staan in Google kan dus een hoop advertentiekosten besparen. Een nummer 1 positie in Google kan je website 56% van alle kliks opleveren. Het is dus erg belangrijk om in de top 5 te staan. Nog belangrijker: nummer 1 in Google!

Linkbuilding

Linkbuilding – een constant proces

Linkbuilding is een proces dat geleidelijk aan dient te gebeuren. Bij de start dien je enkele links te vergaren om een goed link profiel op te bouwen. Daarbij gaat het om sterke links die vooral ook heel relevant zijn. Websites met een lage hoeveelheid uitgaande links en een hoge autoriteit hebben binnen Google zijn zeer interessant voor een vermelding.
Kwaliteit en relevantie is alles bij linkbuilding.

Google weet inmiddels het onderscheid tussen kwalitatieve links en linkspam. Er zijn diverse factoren die meespelen bij een goede positie in de zoekresultaten. De juiste ankertekst, authoriteit van een pagina en het domein en de kwaliteit van de websites die naar je linken. Daarnaast spelen er nog diverse andere factoren een rol als het gaat om kwalitatieve links. Factory101 gebruikt alleen linkbuilding technieken waarmee je gegarandeerd bent en blijft van positieve resultaten in de zoekmachine.

Een linkbuilding campagne op maat

Tijdens het analyseren van relevante zoekwoorden letten wij op zoekvolume en concurrentie. Vervolgens zorgen we dat de woorden die het meest interessant zijn voor onze klanten in de top 10 van Google komen te staan. Op het moment dat top 10 posities in Google zijn bereikt kijken we hoe we deze positie op langere termijn kunnen verbeteren.

Voor advies over linkbuilding kun je altijd contact met ons opnemen. Met een strategisch plan is een toppositie gegarandeerd!

There is a difference between knowing the path and walking the path.

– Morpheus

Ready to rise? Connect met ons

Wij werken voor